Dehşet çetesi

Güncelleme Tarihi:

Dehşet çetesi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2009 00:00

Gebze’de bavul içinde cesedi bulunan 2 kişiyi öldürenler, cesetlerin fotoğraflarını çekip “işte kocalarınızın hali” mesajıyla ailelerine yolladı.

Haberin Devamı

Gözaltındaki 12 kişiden 4’ü, İstanbul Adliyesi’ne sevkedildi, 6 kişi aranıyor.

KOCAELİ’nde ormanlık alanda parçalanmış halde bavul içinde cesetleri bulunan Cengiz Nurçin ve Nizam Polat’ı öldürenler, önce kafalarını kestiler ve beyinlerini açtılar. Sadece yüz bölümü gözüken başın fotoğrafını çekip ailelerine yolladılar. Şüphelilerin “İşte kocalarınızın hali” dediği Cengiz Nurçin ile Nizam Polat’ın eşleri fotoğrafları görünce bayıldı. Gebze ve Dilovası arasındaki ormanlık alanda parçalanarak bavula konulup toprağa gömülen cesetlerle ilişkisi olduğu tahmin edilen 12 kişi gözaltına alındı. Emniyetteki sorguları tamamlanan şüphelilerden dördü Beşiktaş’taki İstanbul Adliyesi’ne sevk edildi. Emniyette işlemleri devam eden diğer 8 şüphelinin de bugün adliyeye sevk edilmesi bekleniyor. Olayla ilgili 6 kişi daha aranıyor.
Üç yıl önce Pendik’te haraç anlaşmazlığı yüzünden çıkan çatışmada 4 yaşındaki Şevval Tandoğan’ın ölümü yüzünden aranan Cengiz Nurçin ve Nizam Polat ile Özbey Ailesi arasında 2001’den beri husumet vardı. Son olarak 3 Ekim’de Nesim Özbey, silahlı saldırıda öldürülmüştü. Cengiz Nurçin, bu cinayetin azmettiricisi olarak aranıyordu. Gebze’de bavul içinde bulunan cesetlere ilişkin gözaltına alınanların çoğu ise Özbey Ailesinden.

Vahşetin sorumluları

Haberin Devamı

Gebze ve Dilovası arasında Eski İstanbul Yolu kenarında ormanlık alanda parçalanarak bavula konulup toprağa gömülen cesetlerin Cengiz Nurçin (35) ile Nizam Polat’a (25) ait olduğu belirlendi. Bu vahşetle ilgili gözaltına alınan 12 kişiden çoğu Özbey Ailesi’nden. Şüphelilerden Erdal G., Adil Ö., Gökhan Ö. ve Reis Ö. İstanbul Adliyesi’ne sevk edildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!