Değişimin lideri seçildi

Güncelleme Tarihi:

Değişimin lideri seçildi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 07, 2002 02:12

Türkiye'nin burcu Akrep. Yapılan son seçim ise yine Güneş Akrep burcundayken yapıldı. Üstelik Türkiye Cumhuriyeti'nin yıldız haritasında sürprizler gezegeni Uranüs'ün etkisiyle sürpriz bir biçimde gerçekleşti.

Çok daha önceden astrolojik açıdan öngörüldüğü gibi yepyeni bir lider, büyük değişimlerin hazırlayıcısı olarak karşımıza çıkmış bulunuyor.

AKP lideri Erdoğan'ın burcu Balık. Doğum anında Ay ise Yay burcunda bulunuyor. Köklü değişimlerin habercisi olan Pluton, Erdoğan'ın içsel olarak çok büyük değişimlerin içinde bulunduğunu gösteriyor. Bu durum değişimlerin güçlü bir biçimde harekete geçtiği Türkiye'nin doğum haritası ile örtüşüyor.

Seçim gününün astrolojik incelemesi, Türkiye'nin kendi değişimini gerçekleştireceği lideri seçmiş bulunduğunu gösteriyor.

Ancak hükümetin nasıl bir icraatta bulunabileceği, söylediklerini gerçekleştirip gerçekleştiremeyeceği ve karşılaşacağı olayların neler olabileceği ise hükümetin kuruluş anıyla belirlenecek. Yani şu anda hükümetin kaderiyle ilgili astrolojik tahmin yapmak mümkün değil.

SAVAŞA DİKKAT

Hükümet 20 Kasım ile 4 Aralık günleri arasında kurulacak olursa, son derece zor koşullarla başa çıkmak durumunda kalabilir. Üstelik Türkiye'nin içine girdiği süreci dikkatle değerlendirecek olursak hükümetin muhtemelen bu tarihler arasında kurulma ihtimalinden de söz edebiliriz. Çünkü astrolojik işaretler ile yaşanan olaylar arasında müthiş bir senkronizasyon vardır.

Aralık ve ocak aylarının son derece hareketli geçeceğini, gerilimli bir dönem olacağını belirtmeliyim. Bu gerilim şubat ve mart döneminde açığa çıkacak ve bir savaş potansiyeli oluşturacak.

Ayrıca kuvvetli patlamaları da işaret eden gökyüzünün bu konumu Dünya'yı güçlü bir biçimde etkisi altına alacak. Aynı zamanda Türkiye de güçlü bir biçimde bu etkilerden nasibini alacak.

Aynı zamanda fırsatlar dönemi olarak yorumlayabileceğim bu etkileri, Türkiye ancak kararlı davranarak kullanabilir. Bu yüksek potansiyelli etkileri Türkiye doğru biçimde kullanabilirse, Türkiye'nin çıkışı olur ve yükselişe geçer.

2005 ilginç olacak

Satürn bir süredir Türkiye'nin üzerinde zorlayıcı bir baskı yaratıyorsa da aynı zamanda istenmeyen alışkanlıkların değiştirilmesini sağlayacak olayları da meydana getiriyor. Gizlenen işlerin ve istenmeyen durumların çözüleceği ve değişeceği bu süreç içinde sürpriz gelişmelerin de meydana geleceğini söylemeliyim. Sürprizlerin ve yeniliklerin habercisi Uranüs, yepyeni fikirlerin uyanmasına ve ilginç kararların alınmasına yardımcı olacak. Aynı zamanda farklı bir sistem ve uygulamaları da işaret eden Uranüs'ün sürpriz gelişmeler ve sürpriz kazançların da habercisi olduğunu belirtmekte yarar görüyorum.

2005 İLGİNÇ

2003 mayıs ve haziran dönemi ise ilginç gelişmelere işaret ediyor. Yeni yapılanmalar ve sürpriz olaylar dönemi olarak değerlendirebileceğim bu devreyi şimdiye kadar sorgulanmamış her şeyin yeniden gözden geçirilebileceği, sorgulanabileceği ve aşama yapmak için zorlanacağı şeklinde yorumlayabilirim. 2004 ve 2005 çok ilginç oluşumların, şimdiye kadar görülmemiş ve alışılmadık olaylarla birlikte açığa çıkan değişimin ilginç hazırlıklarına şahit olacağız.

UYUM VAR

Yepyeni buluşlar, patlamalar, gazlar ve sistemlerle ilgili büyük değişimler dönemine girdiğimiz bu devre içinde herkesin düşünce sisteminde ve alışkanlıklarında değişiklikler meydana getirmek için gayret göstermesi gerekiyor.

Doğru burç doğru kişi

DENİZ Baykal'ın burcu Yengeç. Türkiye'nin yükselen burcu da Yengeç. Ülkeler astrolojisinde yükselen burç, halkı sembolize eder. Halkın sağlığı ve moral değerlerini yükselen burç belirler. Türkiye için büyük değişimleri belirleyen son seçimde Deniz Baykal'ın ikinci parti olarak karşımıza çıkmış olması, astrolojik açıdan doğru kişi olduğuna işaret ediyor. Üstelik Baykal'ın kendini değiştirebilme potansiyeline sahip olduğunu işaret eden bir gökyüzü konumunda doğmuş olması çok ilginç. Çünkü Türk halkının da kendini değiştirme potansiyeline sahip olduğunu görüyoruz. Ancak bu etkinin aynı zamanda çok zorlayıcı olduğunu da belirtmeliyim.

BÜYÜK İŞLER BAŞARABİLİR

Hem kendisini, hem de çevresini değiştirmek için zorlayan bu astrolojik etkiyi Baykal dengelemeyi başarabilirse, büyük işler başarabilir. Özellikle nisan ayında tedbirli olması ve fazla sert çıkışlar yapmaktan kaçınması gerekiyor. Tabii bütün bunlar, benim öğrendiğim doğum tarihi ne kadar doğru ise o derece tutarlıdır. 2003 yılının ortalarına doğru Türkiye'nin yükselen burcu üzerine gelen Satürn, bazı baskı ve blokasyonlarla karşılaşacağını işaret ediyor. Değişimin etkisi görünür olmaya başlayacak ve sonrasında Deniz Baykal'ın da benzer bir durumdan etkileneceği ve 2004-2005 yılının kendisi için büyük değişimler dönemi olacağını gösteriyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!