Değer Deniz’i duyan olmadı

Güncelleme Tarihi:

Değer Deniz’i duyan olmadı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 07, 2015 01:39

BEYOĞLU’nda odaları günlük kiraya verilen bir evde yaşayan müzisyen Değer Deniz’den (39) haber alamayan kardeşi Orhan Deniz önceki gece ablasının kapısına geldi.

Haberin Devamı

Sıraselviler, Güllabici Sokak’taki eve çilingir yardımıyla giren Orhan Deniz, ablasının yerde sırtüstü yatan cesediyle karşılaştı. Kapıda zorlama izi yoktu. Hiçbir eşyası çalınmamıştı.

KATİL TANIDIK OLABİLİR
Cinayeti işleyenin tanıdık olabileceğini değerlendiren polis, Değer Deniz’in telefonu ve bilgisayarını incelemeye aldı. İlk belirlemelere göre, katil ya da katiller Deniz’in ellerini telefonun şarj kablosuyla bağladı. Boynunu çanta kayışıyla sıktı ve yüzüne yastıkla bastırdı.

GÜNLÜK KİRACILARA SORULDU
Deniz’in ev sahibi Mustafa Tanrıverdi, “İki yıl önce odayı kiraladı. Otelde çalıştığını söyledi. Günlük kiralık ev olduğu için çok sık kiracı değişiyor. Polis, diğer odalarda kalan kişilerin de ifadesini aldı” dedi. Deniz’in cenazesi düntoprağa verildi. Cenazeye sanatçı Şevval Sam da katıldı. Kenan Doğulu-Beren Saat çifti başsağlığı mesajı yayınladı.

Beren Saat Instagram’dan şu mesajı paylaştı: “Bir kızın olur sevinçten uçar, gözün gibi bakar, kıyamazsın. Adını Değer koyar, herkes senin gibi kıymetini bilsin istersin. Tutkusuna koşsun; O müziğine müziği O’na emanet olsun, sanatla ölümsüz olsun istersin. Sonra hayvanın biri gelir, gencecik Değer Deniz’i boğar! Allah kahretsin!”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!