Defne gideli 1 yıl oldu

Güncelleme Tarihi:

Defne gideli 1 yıl oldu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 04, 2012 03:00

Kadıköy Caddebostan’da Kerem Altan’ın evinde hayatını kaybeden Defne Joy Foster’in ölümünün üzerinden bir yıl geçti.

Haberin Devamı

Foster'ın annesi Hatice Foster, kızının ölümü üzerinden geçen bir yılın ardından bu sabah canlı olarak yayınlanan 'İkinci Sayfa' programına telefon bağlantısı ile katılarak şunları söyledi;   

"Defne'yi kaybettikten sonra bir yılım ağlayarak, sızlayarak, onun ruhuyla konuşarak geçti. Üstümden tır geçti, kalkamıyorum altından. Öncelikle herkesin Mevlit Kandili'ni kutluyorum. Ne diyeceğimi bilemiyorum. İlahi adalete güveniyorum. Olay son Adalet Bakanlığı'nda.  Dosyalar apar topar toplandı. Umarım dosyalar bu sefer açılır ve hakikatler ortaya çıkar. Ve kızımın ruhu rahat eder ve benim de kalbime su serpilir.  Güzel kızım gitti, beni yalnız bıraktı. Çok üzgünüm, çok, çok yaralıyım. Allah kimselere böyle acı tattırmasın. Çok acıymış. Evlatsız çok acıymış.

Haberin Devamı

Neler çektiğimi bir Allah bir ben bilirim. Yeter ki adalet yerini bulsun.  Belki o zaman biraz rahatlayacağım. Konuşamıyorum da. Beni affedin. Başka bir şey söylemek istemiyorum. Söyleyemiyeceğim de. Günah olduğunu bilmesem gideceğim onun yanına. Ancak günah olduğu için kendime engel olmaya çalışıyorum. Ancak yaşıyor muyum yaşamıyor muyum... Hiç bir şey evladın yerini tutmuyormuş. "

DEFNE JOY FOSTER MEZARI BAŞINDA ANILDI - FOTO GALERİ

Eski eşi gelmedi 

Geçtiğimiz yıl Kerem Altan’ın evinde ölü bulunan Foster için dün Zincirlikuyu Mezarlığı’ndaki kabri başında anma töreni düzenlendi. Törene ünlü oyuncunun annesi Hatice Foster, oyuncu Ece Uslu ve sevenleri katıldı. Anma törenine, Ekim 2011’de evlenen, Foster’ın eski eşi İlker Yasin Solmaz katılmadı. Anne Hatice Foster, kızının mezarı başında “Kızım için Allah rahmet eylesin diyemiyorum, adalete güveniyorum” diyerek gözyaşı döktü. Ece Uslu ise Foster’ın çocukluk arkadaşı olduğunu belirterek, “Yeri dolmuyor” diye konuştu.        

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!