Defilede aşk

Güncelleme Tarihi:

Defilede aşk
Oluşturulma Tarihi: Nisan 13, 1999 00:00

Haberin Devamı

İspanyol manken Esther Canadas'ın New York'ta bir iç çamaşırı defilesinde sergilediği görüntüler herkesi çok şaşırttı. Ateşli manken, kendisi gibi manken Mark sevgilisi Vanderloo ile podyumda sergilediği öpüşme sahneleri yüzünden çok eleştirildi.

Damarlarında dolaşan ateşli İspanyol kanı, Esther Canadas'ın meslek yaşamıyla özel yaşamını birbirine karıştırmasına neden oldu. İspanyol manken, podyumda iç çamaşırı sergilerken, yüzlerce New York'lu konuğun gözleri önünde yakışıklı sevgilisiyle dakikalarca öpüştü. Ünlü manken sanki podyumda değil de evinin salonundaymış gibi davranıyordu. Canadas'ın sevgilisi Mark Vanderloo da tanınmış bir manken. Bu yüzden birbirine aşık iki gencin podyumda program nedeniyle ihtirasla öpüştükleri düşünüldü.

Alışılmadık manzara

Defile sona ermeden, iki mankenin podyumda sergiledikleri manzaranın program nedeniyle olmadığı anlaşıldı. Mark Vanderloo, uzun bir zamandan beri, sevgilisinden ayrıydı. Canadas, iç çamaşırı defilesi için New York'a gelince, sevgilisinin özlemini çeken delikanlı hemen defilenin yapıldığı salona koştu. Canadas, sevgilisini görünce, defilede olduğunu unutup manken Vanderloo'nun kollarına atıldı. Sevgililer, dakikalarca birbirlerinden kopamadılar. Böylece yeni iç çamaşırı modellerini görmeye gelenler, iki meslektaşın aşkına da tanıklık etmiş oldular.

Podyumda ilk öpücük

Defilelerde zaman zaman aksilikler olmasına, mankenlerin podyumda sıkıntılı dakikalar yaşamalarına bu gösterilerin tiryakileri alışkındır. Bazen bir mankenin giydiği elbisenin eteği yırtılır. Podyumda göseri yapan manken hastalanabilir. Ama uzun zaman ayrı kaldığı sevgilisiyle podyumda buluşan bir mankene hiç rastlanmamıştı. İspanyol manken Esther Canadas, böylece bir 'ilk'e de imzasını attı.

New York'taki olaylı defileden sonra Paris'te çektirdiği özel fotoğrafları, aylık Cosmopolitan Dergisi satın aldı. İspanya'da sahil kasabası Alicante'de dünyaya gelen Esther Canadas, defile sırasında sevgilisini karşısında görünce, ona sarılıp öpüşmeye başladı. Esther Canadas çamaşır defilelerinde yeni ürünleri teşhir etme görevini de üstleniyor.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!