Dedektif taksiciler

Güncelleme Tarihi:

Dedektif taksiciler
Oluşturulma Tarihi: Ocak 06, 2011 00:00

İşadamının evine girip kızını bıçakla tehdit ederek el, ayak ve ağzını bantladıktan sonra altın ve paraları alıp kaçan 2 şüpheli, genç kızın kapıyı açmadan önce konuştuğu telefonu açık bırakması üzerine şüphelenen iki taksici tarafından yakalandı.

ANTALYA’da dün, deri mağazaları sahibi Mehmet Emin Ertekin’in (54) evine giden iki kişi zili çaldı. O sırada, taksi durağıyla görüşme yapan işadamının kızı Ebru Ertekin (23), telefondaki durak görevlisine beklemesini söyleyerek kapıyı açtı. Taksici Zafer İlkin telefonda beklerken, kapıyı açan genç kız çığlık attı ve kısa bir süre sonra telefon kapandı. İlkin hemen durumu arkadaşı taksici Caner Okuyan’a bildirdi.

Şüphelenip eve gittiler

Okuyan ve İlkin hemen genç kızın numarasını aradı, ancak telefon meşgule alındı. İki taksici eve giderek zili çaldı, açan olmayınca da kapı önünde beklemeye başladı. Bir süre sonra ellerinde çanta olan iki kişi koşarak evden çıktı. Bunu gören taksiciler, kovaladıkları 19 yaşındaki Y.A. ile aynı yaştaki M.K.’yı yakaladı. İki şüpheli polislere teslim edilirken, eve giden başka bir ekip genç kızın bağlarını çözüp Asayiş Büro’ya getirdi.

2 değil, 6 kişilik çete çıktı

İki şüpheli sorgularında, Ertekin’in mağazalarının birinde daha önce müdür olarak çalışan 27 yaşındaki M.Y.’nin azmettirdiğini ve 3 suç ortaklarının daha bulunduğunu söyledi. M.Y. ile birlikte 20 yaşındaki N.Ç., 19 yaşındaki M.Ç. ve 26 yaşındaki V.P. ile 16 yaşındaki D.S. adındaki kız da gözaltına alındı. Çalıntı 9 bin 800 TL, 10 bin 952 dolar, 1330 Euro, 4 altın bilezik, 20 altın yüzük ile altın bileklikler, zincirler, küpeler, fotoğraf makinesi ve cep telefonu sahibine teslim edildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!