Dayakçı antrenöre soruşturma açıldı

Güncelleme Tarihi:

Dayakçı antrenöre soruşturma açıldı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 20, 2011 10:57

Erzincan’da geçen 14- 17 Ocak tarihleri arasında Okul Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen güreş müsabakalarında rakiplerine yenilen sporcularını tokatlayan antrenör Nazir Işık hakkında Muş Valiliği tarafından soruşturma açıldı.

Haberin Devamı

iŞTE SPORCULARINI DÖVERKEN ÇEKiLEN GÖRÜNTÜLERİ / WEB TV

SPORCULARI DÖVERKEN BÖYLE GÖRÜNTÜLENMİŞTİ / Foto Galeri

13 Şubat Spor Salonu’nda 15 Ocak günü yapılan yıldızlar güreş grup müsabakalarına Muş’tan 12 sporcusu ile katılan Gençlik Spor Müdürlüğü Antrenörü Nazir Işık’ın güreşçilere attığı tokatlar ses getirdi. Minderde başarısız olan sporcularına bağırması ve tokat atma görüntülerinin gazete ve televizyonlarda yayımlanması üzerine Valilik soruşturma başlattı. Muş’ta 2004 yılından beri fahri, bu yılın ocak ayından itibaren sözleşmeli olarak görev yapan Işık, basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı.

SPORCULAR İLE VELİLERİ ŞİKAYETÇİ DEĞİL

Öte yandan Antrenör Nazir Işık’ın tokatladığı sporculardan Ömer Faruk Bingöl’ün ağabeyi Aslan Bingöl, "Orada bir dayak söz konusu değil. Hoca çıkan kavgayı ayırmak için sporculara müdahale etmiştir. Hem çalıştırıcı sporcuyu dövse ne olur? Biz çocuklarımızı onlara emanet ettik ve güveniyoruz" diye konuştu.

Görüntülerde tokat atılan sporculardan Hakan Çelik’in babası Süleyman Çelik ve Fırat Dereli’nin babası Fethi Dereli de antrenörden şikayetçi olmadıklarını söyledi. Tokat atılan sporcular da antrenörden şikayetçi olmadıklarını belirterek, "Biz de şikayetçi değiliz. Hocamız bizi motive etmek için yanağımıza dokundu. Güreşe devam ediyoruz" dedi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!