Davutoğlu'na kargo yolladı

Güncelleme Tarihi:

Davutoğluna kargo yolladı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 30, 2015 00:30

CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, dün önce Ankara Hali’ni gezip esnafla sohbet etti, daha sonra Ulus’ta PTT’ye giderek Başbakan Ahmet Davutoğlu’na bir mektup ve kargo yolladı. Tekin’in gönderdiği kargoda 7 Haziran seçimlerinden birkaç gün önce AK Parti Gençlik Kolları tarafından dağıtılan ve tepki çeken ‘Eski Türkiye gazetesinin de bulunduğu, farklı partilere ilişkin ‘karalama’ kampanyalarına ait belge ve dokümanların olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

Mektubunda temiz bir siyasetle 1 Kasım seçimlerine gidilmesi dileğini paylaşan Tekin, çıkışta gazetecilere şunları söyledi:

TARİHİMİZE SALDIRI

“Geçmiş dönemlerde belli merkezler, partileri karalayıcı, aşağılıkça bültenler yaptı. Sadece CHP değil, diğer siyasi partiler de hedef alındı. Benzer bültenlerin hazırlandığı ve önümüzdeki seçim döneminde kamuoyuna dağıtılacağı kulağımıza geliyor. Başbakan’a durumu anlatmak istedik. Umut ederim ki Sayın Başbakan bu uyarılarımızı ciddiye alacak ve CHP’nin tarihine, kişiliğine, liderlerine, ölülerine saldırıyı vicdanen Sayın Davutoğlu da kabul etmeyecek, gereğini yapacaktır. Eğer Sayın Davutoğlu bütün bu pislikleri önleyemeyecek durumda olursa yaşanacak olaylardan da kendisinin sorumlu olacağını da söylemek istiyorum. Bu kirli bültenlerin camilerde de dağıtıldığını biliyoruz. Camilerde siyaset yapılmasın. Bu kirli bültenlerin oralarda dağıtılmasına Sayın Diyanet İşleri Başkanı’nın izin vermemesi gerektiği inancındayım.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!