Danstan ölüme

Güncelleme Tarihi:

Danstan ölüme
Oluşturulma Tarihi: Eylül 21, 2004 01:38

Yakınlarının düğününde alkolü fazla kaçıran Cenk Uğurlu, dönüşte direksiyon hákimiyetini kaybedince bariyerlere çıkıp direğe çarptı. Uğurlu’nun eşi öldü, kendisi ve ağabeyi yaralı kurtuldu. Hurdaya dönen aracın içinden, çiftin yaklaşık bir saat önce dans ederken çekilmiş fotoğrafı çıktı.

HALKALI Gümrüğü’nde memur olarak çalışan Cenk Uğurlu (23) ile 1 yıllık eşi Yasemin Uğurlu (22), Bahçelievler Yayla’daki Piramit Restaurant’ta önceki gece bir yakınlarının düğününde alkolü fazla kaçırdı. Düğün bitiminde, Konya’dan gelen kayınpederi Ahmet Kahraman’ın 42 BH 876 plakalı otomobilin direksiyonuna geçen Cenk Uğurlu, eşi Yasemin ve ağabeyi Cem Uğurlu (24) ile saat 23.45 sıralarında Beylikdüzü’ndeki evlerine gitmek üzere yola çıktı.

10 metre sürüklendi

Toyota Corolla otomobil aşırı hızın etkisiyle O-1 Karayolu, Şirinevler mevkiinde kontrolden çıktı ve bariyerlere çarptı. Bariyerlerin üzerinde yaklaşık 10 metre sürüklenen otomobil aydınlatma direğine vurdu. Otomobilin devirdiği direk yolun karşı tarafına düştü. Ters dönen otomobilde yaralanan sürücü Cenk Uğurlu ve ağabeyi Cem çıkmayı başardı. Bu yıl Marmara Üniversitesi Spor Akademisi’ni bitiren ve beden öğretmenliği için tayin bekleyen Yasemin Uğurlu otomobilin içinde sıkıştı.

Meraklı terörü

Yardım etmek isteyenler ile meraklılar bir anda kaza yerinde birikti. Bir grup, yan yatan otomobili tekerlekleri üzerine kaldırdı. Yaklaşık 150 kişilik kalabalık ilkyardım ekibinin çalışmasını engelledi, sıkışan trafik yüzünden itfaiye ekipleri kaza yerine gelemedi. Yasemin Uğurlu hayatını kaybetti. Yaralanan Cenk ile Cem Uğurlu hastaneye kaldırıldı. Hurda yığını haline dönen otomobilden, Cenk ve Yasemin Uğurlu çiftinin kazadan sadece dakikalar önce düğünde dans ederken çektirdikleri fotoğraflar çıktı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!