Danimarka Büyükelçisi Kaş’taki aileyi arıyor

Güncelleme Tarihi:

Danimarka Büyükelçisi Kaş’taki aileyi arıyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 01, 2008 00:00

Yaklaşık 6 aydır Ankara’da görev yapan Danimarka’nın Ankara Büyükelçisi Jesper Vahr ve eşi Ane Vahr, 22 yıl önce evlendiklerinde balayı için geldikleri Kaş’ta kendilerine büyük bir konukseverlik gösteren pansiyoncu aileyi arıyor. Hello Dergisi’nin son sayısına bir röportaj veren Vahr çifti, bu yaz Kaş’a gitmeyi ve o aileyi bulmayı umuyor.

DANİMARKA’nın Ankara Büyükelçisi Jesper Vahr ve eşi Ane Vahr, Ankara’daki diplomatik hayatının en güler yüzlü çiftlerinden biri. Yaklaşık altı ay önce Ankara’da yaşamaya başlayan Vahr çiftinin Türkiye ile tanışmaları, 22 yıl öncesine, dayanıyor. Üç yıl süren flörtlerinin ardından, 1986 yılında evlenen Vahr çifti, balayı için Türkiye’yi seçmiş ve unutulmaz bir tatil geçirmiş.

Hello Dergisi’nin son sayısına özel bir röportaj veren Vahr çifti, 22 yıl önce balayı için geldikleri Türkiye’de birçok yeri gezdikten sonra, Kaş’ta kendilerine unutamadıkları bir misafirperverlik gösteren pansiyon işletmecisi çifti aradıklarını açıkladılar. Jesper Vahr, şunları söyledi:

Fotoğrafı sakladık
/images/100/0x0/55ea6e46f018fbb8f87f7211


"Balayımızın üzerinden 22 sene geçti ve bu dönemde Türkiye çok modernleşti, ama kendine has özelliklerinden hiçbir şey kaybetmedi. Bunu bir örnekle açıklayabilirim. 22 yıl önceki gelişimiz kurban bayramına denk gelmişti. Kaş’ta bir pansiyonda kalıyorduk ev sahibi ailenin ekonomik durumu çok iyi değildi. Ama kaldığımız süre boyunca bizimle yakından ilgilendiler. Bizi bayram kutlamalarına dahil edip, yemeklerini bizimle paylaştılar. Türkiye’de 6 aydır bulunuyoruz ve henüz Kaş’a gitmedik, bu yaz gitmeyi düşünüyoruz. Gittiğimizde belki oraları tanıyamayabiliriz, ama ailenin bizde bir resmi var, belki buluruz."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!