Dalmaz: Arama çalışmaları sürüyor

Güncelleme Tarihi:

Dalmaz: Arama çalışmaları sürüyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2009 15:33

Sivas Valisi Veysel Dalmaz, İHA muhabiri İsmail Güneş'i arama çalışmalarının devam ettiğini belirterek, “Çok değerli arkadaşımızı kaybetmek istemiyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Vali Dalmaz, eşi Sıdıka ve oğlu Bahadır Dalmaz ile birlikte Atatürk Lisesindeki 1012 nolu sandıkta oy kullandı. Dalmaz, burada yaptığı açıklamada kaza dolayısıyla çok büyük üzüntü yaşadıklarını, ama vatandaşlık görevini de yerine getirmeleri gerektiğini belirterek, bunun için ailesiyle birlikte oyunu kullandığını söyledi.

Dalmaz, bir soru üzerine Kahramanmaraş'ta düşen helikopterde Muhsin Yazıcıoğlu ile birlikte hayatını kaybeden BBP Sivas İl Başkanı Erhan Üstündağ, İl Başkan Yardımcısı Yüksel Yancı ve belediye meclisi üyesi adayı Murat Çetinkaya'nın cenaze programı için kentte her türlü hazırlıkların yapıldığını bildirdi.

Sivas'ta defnedilecek cenazelerin, yarın öğle saatlerinde kente geleceğini ifade eden Dalmaz, cenazelerin Meydan Camisi'nde kılınacak ikindi namazının ardından aileleri tarafından belirlenen yerde toprağa verileceğini kaydetti.

Haberin Devamı

Bu konuda her türlü hazırlıkların yapıldığını, sıkıntının olmadığını bildiren Dalmaz, İHA muhabiri İsmail Güneş'i arama çalışmalarının sürdüğünü belirterek, “Çok değerli arkadaşımızı kaybetmek istemiyoruz. Ama takdir ne ise artık o olur bilemiyoruz. Sonuca her halimizle katlanmamız gelir” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!