Dalaman'da sel sokak hayvanlarını da vurdu

Güncelleme Tarihi:

Dalamanda sel sokak hayvanlarını da vurdu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 2011 12:24

Muğla'da sel hayatı altüst etti. Dalaman İlçesi'nin Buluşlu mevkisindeki hayvan barınağı da şiddetli yağış nedeniyle zarar gördü. Barınakta bulunan yaklaşık 500 sokak hayvanı, devrilen ağaçların, barınağı çevreleyen tel örgüleri koparması nedeniyle ormanlık alana dağıldı. Barınaktaki köpeklerden ikisi su dolu çukura düştü. Ortaca Hayvan Dostları Derneği Başkanı Türkan Dağdelen ve bir kaç hayvansever ise selin vurduğu evlerini bir kenara bırakıp köpeklerin derdine düştü. İnsanüstü bir çaba gösteren bir kaç kahraman kadın, köpekleri kurtarmak için seferber oldu.

Haberin Devamı

Köpekleri kurtarmak için büyük bir özveriyle çabalayan hayvanseverler, çukura düşen köpekleri kurtardı, ıslanan köpekleri havlularla kuruttu.

Ortaca Hayvan Dostları Derneği Başkanı Türkan Dağdelen, barınağın bir an önce onarılması gerektiğini belirterek, “Barınakta bulunan hayvanlar korku ve panik içinde etrafa dağıldılar. Buranın acilen onarılması ve ağaçların temizlenmesi gerekiyor. Yağışlardan barınağın içi kullanılamaz halde. Daha önce de benzer olaylar oldu. Geçtiğimiz günlerde yıldırım düştü. Bir an önce paratoner yapılması lazım” dedi.

BİR GÜN ÖNCE DENİZ BİR GÜN SONRA FIRTINA / WEB TV

HAYVANSEVERLER İNSANÜSTÜ BİR ÇABA GÖSTERDİ / Foto Galeri

ANTALYA'DA SELDEN HEMEN SONRA / WEB TV 

ŞİDDETLİ FIRTINA ELEKTRİK DİREĞİNİ EVİN ÜZERİNE DEVİRDİ/ WEB TV 

YAĞMUR BANDIRMAYI DA VURDU / WEB TV 

BODRUM'DA YAĞMUR VE FIRTINA HAYATI FELÇ ETTİ / WEB TV

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!