D-Smart'tan 500 bin adetlik sipariş

Güncelleme Tarihi:

D-Smarttan 500 bin adetlik sipariş
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 16, 2007 17:02

Doğan TV Holding bünyesinde faaliyet gösteren D-Smart'ın, artan satış talebini karşılamak için 500 bin uydu kutusu sipariş ettiği bildirildi.

Haberin Devamı

Sipariş için hazırlanan anlaşmanın imza töreninde konuşan Doğan TV İcra Kurulu Üyesi Mustafa Gözalan, “kısa süre içinde tahminlerinin ötesinde ve kendileri için çok olumlu bir taleple” karşılaştıklarını belirterek, bu talebi karşılamak için tüm iş ortaklarıyla işbirliği yaparak D-Smart uyumlu uydu alıcılarının bulunurluğunun artırılacağını anlattı.

Gözalan, Humax ile yapılan anlaşmanın toplu bir satın alma anlaşması olmanın ötesinde stratejik ortaklığın bir başlangıcı olarak önem taşıdığını dile getirdi.

Doğan TV Yayın Grup Başkanı Murat Saygı da 500 bin adetlik uydu alıcısının satın alımıyla ilgili kontratı yaptıklarını ifade ederek, “Hedefimiz, 2008 Haziran ayında 1 milyon kutuya ulaşmaktır” dedi.

Saygı, D-Smart'ın inovasyona dayalı yeni bir dijital platform olduğunu ve geleneksel uydu üzerine kurulu dijital platformlara göre üstün özellikleri bulunduğunu ifade ederek, D-Smart'ın teknolojisinin “dünyanın en iyi” yazılım ve donanım firmalarından biri olan NDS ile birlikte geliştirildiğini söyledi.

Haberin Devamı

D-Smart'a ciddi anlamda teknolojik yatırım yaptıklarını ve D-Smart'ın piyasaya, 'tv izlemek ücretsiz olacak' sloganıyla çıktığını anlatan Saygı, Doğan TV'de üretilen kanalların ve uydulardaki tüm kanalların D-Smart sahipleri tarafından ücretsiz olarak izlendiğini belirtti.

Saygı, içeriklerini her geçen gün geliştirdiklerini de ifade ederek, yeni çocuk kanallarının, film kanallarının, bir ay içerisinde yayına gireceğini, Türk takımlarının UEFA ve Şampiyonlar Ligi ön eleme maçları, Şampiyonlar Ligine 2 Türk takımının kalması halinde 1 takımın maçlarının D-Smart sahiplerine sunulacağını bildirdi.

Bu kanalların sadece D-Smart ile izlenebilir hale geleceğini dile getiren Saygı, D-Smart sahibi olmanın izlemek için yeterli olacağını ve bunun için ek ücret ödemeye gerek olmayacağını belirtti.

Saygı, ayrıca yeni siparişlerin Ağustos aydan itibaren tüketiciye ulaşacağını söyledi.

D-Smart'ın iş ortağı olan firmalardan Beko Genel Müdürü Oğuzhan Öztürk, Botech Genel Müdürü Bora Ellialtıoğlu, Goldmaster Genel Müdürü Sinan Bora, Next&Next Star Genel Müdürü Erol Yüksel, Sunny Genel Müdürü Mehmet Atmaca'nın da katıldığı imza töreninde, Humax'ın Başkanı J. Y. Kim ile Mustafa Gözalan ve Murat Saygı sipariş anlaşmasını imzaladı.

Haberin Devamı

Verilen bilgiye göre, anlaşmaya çerçevesinde sipariş edilen ürünler, D-Smart'ın iş ortakları olan Arçelik, Beko, Botech, Goldmaster, Next&Next Star, Sunny firmalarının bayileri ve Smart Shop'ların 5 binden fazla satış noktası aracılığıyla tüketiciye ulaşacak.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!