D-100'de aşırı hız faciası: 5 ölü

Güncelleme Tarihi:

D-100de aşırı hız faciası: 5 ölü
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2010 08:34

AKÇAKOCA Cezaevi'nden Bilecik Bozüyük Açık Cezaevi'ne nakledilen Remzi Çiftçi'nin ailesini taşıyan otomobil dönüş yolunda kaza yaptı. D-100 Karayolu'nun Adapazarı Çaykışla mevkiinde aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu meydana gelen kazada, U dönüşü yapan TIR'ın dorsesine çarpan otomobilin sürücü ile araçta bulunan infaz korumu memuru ve mahkum Çiftçi'nin eşi ile 2 çocuğu yaşamını yitirdi.

Haberin Devamı

Kaza dün akşam saat 19.30 sıralarında D-100 Karayolu Adapazarı Çaykışla Yeniköy mevkiinde meydana geldi. Adapazarı’ndan Düzce istikametine giden 66 yaşındaki İsak Erdoğan yönetimindeki otomobil, Çaykışla sapağında bulunan cep’ten dönüş yaparak karşı yöne geçmek isteyen Nazmi Kurt idaresindeki çekici demir profil yüklü TIR’ın dorsesine arkadan çarptı. Aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu meydana gelen kazada demir yığını haline dönüşen otomobilin sürücü İsak Erdoğan ile Müslümet Çiftçi (51) çocukları Ecren Hulde Çiftçi (5), Zübeyda Çiftçi (15) ile Akçakoca Cezaevi'nde görevli infaz koruma memuru Mehmet Kenan Altındal (35) yaşamını yitirdi.

Kazada yaşamlarını yitirenlerin cesetleri hurdaya dönen araçtan güçlükle çıkartılırken, kaza sonucu D-100 Karayolu Düzce istikametine trafik kontrollü olarak verildi. Sakarya Emniyet Müdürü Ali Bilkay ve İl Jandarma Alay Komutanı Albay Adnan Arslan da olay yerine gelerek kaza ile ilgili sürdürülen çalışmaları yerinde inceledi.

Haberin Devamı

EŞİNİN CEZAEVİNE NAKİL OLDU
Kazada ölen Müslümet Çiftçi ile çocukların, Akçakoca Cezaevi'nden Bilecik Bozüyük Açık Cezaevi'ne nakledilen Remzi Çiftçi'nin ailesi olduğu öğrenildi. Çiftçi ailesinin, yakınları İsak Erdoğan'ın kullandığı otomobille nakil işlemlerini takip ettiği ve Düzce'deki evlerine dönerken yanlarına infaz koruma memurunu da aldıkları öğrenildi. Kazanın duyulması üzerine Adapazarına gelen yakınları gözyaşlarına boğuldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!