İstanbullulara sabah şoku

Güncelleme Tarihi:

İstanbullulara sabah şoku
Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 2016 07:32

İstanbul'da sabah trafiğine intihar girişimi ve şüpheli paket de eklenince İstanbullular haftanın son iş gününde trafikte zor anlar yaşadı.

Haberin Devamı

İstanbullulara sabah şoku

İBB Trafik Kontrol Merkezi verilerine göre 09.30 itibariyle İstanbul trafiği

D-100 Karayolu Ankara istikameti Okmeydanı yol ayrımında saat 06.30 sıralarında çitlere bağlanmış pankart ve pankartın ucunda sarılı bir piknik tüpü olduğunu görenler durumu polise bildirdi. 

İstanbullulara sabah şoku


Olay yerine gelen polis ekipleri, pankartın bulunduğu yolu trafiğe kapatarak, bomba imha uzmanı çağırdı. Pankartın yakınındaki otobüs durağında bekleyen yayaları ise alandan uzaklaştırdı. Bazı vatandaşlar ise durakta beklemeye devam etti.

PATLATMA SIRASINDA D-100 KARAYOLU TRAFİĞE KAPATILDI


Bomba imha uzmanı sinyal kesici (Jammer) ile yaklaşarak pankarta fünye yerleştirdi. Okmeydanı yan yolu trafiğe kapatan polis ekipleri, pankarta fünye yerleştirildikten sonra D-100 Karayolu Ankara istikametini de bir süre araç trafiğine kapattı. Büyük gürültüyle patlatılan piknik tüpü ve pankartta bomba izine rastlanmadı. Patlamanın ardından D-100 karayolu Ankara istikameti yeniden açıldı. Ancak, uzun süre trafik yoğunluğu yaşandı. 

Haberin Devamı

Haberin Devamı

Aynı dakikalarda Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde de intihar girişimi vardı. Köprünün Anadolu'ndan Avrupa yakasına geçişinde korkuluklara çıkan bir kişi intihar girişiminde bulundu. Polisin bu kişiyi ikna çabası sürerken köprüde de trafik yoğunluğu oluştu. Polisin bu kişiyi ikna çabası yaklaşık 1 saat sürdü. Köprüde trafik yoğunluğuna neden olan intihar girişiminde bulunan kişi, ifadesi alınması için polis merkezine götürüldü.

BAKMADAN GEÇME!