Cumhurbaşkanı yoldaki yaralıya yardım etti

Güncelleme Tarihi:

Cumhurbaşkanı yoldaki yaralıya yardım etti
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 21, 2010 16:19

İstanbul’da Huber Köşkü'ne doğru ilerleyen Cumhurbaşkanı Gül, Beşiktaş'ta yerde yatan yaralıyı fark edince konvoyundaki özel sağlık ekibine talimat vererek kazazedeye müdahale ettirdi.

Haberin Devamı

ÖZEL SAĞLIK EKİBİ MÜDAHALE ETTİ

 

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, açılışını yaptığı Beşiktaş'taki Ertuğrul Tekke Camii'nde cuma namazı kıldıktan sonra Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ile birlikte Conrad Otel'e geçti. Gül, burada Davutoğlu ile yemek yedi, ardından da Tarabya'daki Huber Köşkü'ne doğru yola çıktı. Gül, konvoyuyla ilerlerken Beşiktaş Barbaros Bulvarı'nda yerde yatan yaralıyı farketti. Bir taksinin çarptığı öne sürülen 60-65 yaşlarındaki Orhan Bakırer'in yardımına Cumhurbaşkanı Gül'ün talimatıyla konvoydaki özel ambulanstaki sağlık ekibi müdahale etti. Bakırer'e, kendisinin çarpmadığını iddia eden taksi sürücüsü Feridun Yılmaz, "Araçlar için yeşil yanıyordu. Bir araç çarpıp önüme fırlattı" dedi.

Haberin Devamı

 

Bakırer'e taksinin çarptığı söyleyen bir görgü tanığı ile taksi sürücüsü arasında kısa süreli tartışma yaşandı.  Durumunun ciddi olduğu belirtilen yaralı Orhan Bakırer, Gül'ün özel ambulansı ile Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gönderildi. Taksi sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!