Cumhurbaşkanı Gül'den saldırıya kınama

Güncelleme Tarihi:

Cumhurbaşkanı Gülden saldırıya kınama
Oluşturulma Tarihi: Ekim 08, 2008 22:24

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Diyarbakır'da polis servis aracına yapılan saldırıya ilişkin yaptığı açıklamada saldırıyı kınadığını belirterek, "Can kaybının artmaması en büyük dileğimizdir" dedi.

Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi’nden yapılan açıklamada Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün saldırı ile ilgili mesajında, "Diyarbakır'da polis servis aracına yapılan saldırıda, dört polisimizin ve bir görevlimizin şehit olması, çok sayıda polisimizin de yaralanmasından derin üzüntü duydum. Can kaybının artmaması en büyük dileğimizdir” dediği kaydedildi. Cumhurbaşkanı Gül, saldırı ile ilgili şu açıklamada bulundu:

"Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini sağlamak için fedakarca mücadele eden kahraman güvenlik güçlerimize yönelik bu hain saldırıyı gerçekleştirenler adalet önünde mutlaka hesap verecektir. Devletimizin kararlılığı, güvenlik güçlerimizin çabaları ve milletimizin büyük desteğiyle terörle mücadele topyekün sürdürülecektir. Milletimiz sarsılmaz bağlarla birbirine bağlıdır. Bu da terör örgütünü aciz kılacak ve başarısızlığa mahkum edecek en önemli etkenlerden biridir. Saldırıda şehit olan polislerimize ve görevlimize Allah'tan rahmet, ailelerine, milletimize ve Emniyet Teşkilatımıza başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!