Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na çok sert tepki

Güncelleme Tarihi:

Cumhurbaşkanı Erdoğandan Kılıçdaroğluna çok sert tepki
Oluşturulma Tarihi: Nisan 06, 2016 13:33

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 23’üncü Muhtarlar Toplantısı’nda konuşuyor... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı'na ilişkin sözlerine çok sert tepki geldi. Erdoğan, "Ana muhalefetin üzerinden siyaset yapmak istediği cinsi sapık şu ana cezaevinde ve hesabını veriyor. Peki bu siyasi sapıkları ne yapacağız" dedi. Operasyonları değerlendiren Erdoğan, "Güvenlik güçlerimiz ağır darbe vuruyor. Verdiğimiz kayıplar çatışmalardan ziyade patlayıcılarla hazırlanan bombalardan kaynaklanıyor. Biz sivil vatandaşlarımızın zarar görmememsi konusunda hassasiyet gösterdiğimiz için böyle sorunlarla karşılaşıyoruz. Gerekiyorsa operasyon yürütülen yerlerin tamamen boşaltılması, gerekirse binaların uzaktan yıkılması yoluna gidilebilir." dedi.

Haberin Devamı

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sözlerinden satır başları şöyle:

Casusluk davasında yargılanan kişilerin bir konsolosla yanak yanağa fotoğraf çektirilmesini eleştirmiştim.
Güya bir mizah dergisi benim muhtarımla yanak yanağa fotoğraf çektirdiğim şeklinde bir karikatürü kapak yaparak aklınca “biz konsoloslarla sen muhtarla fotoğraf çektirirsin” demeye getiriyorlar. İşte ben de tam bunu söylüyorum. Benim yerim milletimin yanıdır. Onun seçilmiş temsilcisi olan muhtarımın yanıdır. Dün Aşık Veysel’i kıyafeti nedeniyle Ankara sokmayanla muhtarımla beni aşağılamak için kapağa basan kafa aynı kafadır. Bunların demokratlığı milletsiz bir demokratlıktır.

Cinsi sapıklara dahi bel bağlamış durumdalar. Ana muhalefet partisinin genel başkanı dün bir konuşma yapıyor. Ben bu konuşmayı onun şahsına değil onun şahsında başında bulunduğu partinin mensubu hanımefendilere ve milletime havale ediyorum.
"Karaman'dan sonra olaylar patladı" diyor. "Bunlar sabah akşam dinden imandan bahsediyorlar" diyor. Önce istiklal şairimizin ifadesiyle dinime küfreden müslüman olsa bari diyorum bu bir.

Haberin Devamı

ÇOK ÇİRKİN İFADELER KULLANIYOR

Aile ve Sosyal politikalar bakanımız olan hanımefendiye tekrar etmeye terbiyemin müsaade etmeyeceği ifadelerle saldırıyor.Dün TV haberlerinde bu sözler biplenerek veriliyor. Bakan hanım hakkında çok çirkin ifadeler kullanıyor.

BU SİYASİ SAPIKLARI NE YAPACAĞIZ?

Ana muhalefetin üzerinden siyaset yapmak istediği cinsi sapık şu ana cezaevinde ve hesabını veriyor. Peki bu siyasi sapıkları ne yapacağız.
Biz bunları ademe mahkum edip hiç yerine koydukça ahlaksızlığın çıtasını yükseltiyor. Bu zat için söylenen her söz israftır fuzulidir ve tıpkı kendisi gibi gereksizdir. Bu kişi başında bulunduğu partinin de yüz karasıdır.Kaset olayı olmasa bunun partinin başına gelecek ne mecali ne de hali vardı. Bunlardan siyasetçi olmaz. Siyasetçi önce dürüst olacak. Muhalefet partilerin iktidar olup, rahatlarını bozmak gibi bir niyetleri yok zaten.

Haberin Devamı

GEREKİRSE UZAKTAN İMHA NOKTASINA GİDİLMELİ

Türkiye kendi toprakları içinde ve hemen yanıbaşında yaşanan dünyanın son yıllarda karşılaştığı en büyük terör tehditlerinin doğrudan muhatabıdır. Çeşitli yerlerde yaşanan terör olayları hem oradaki vatandaşlarımızın hayatını olumsuz yönde etkiliyor hem de verdiğimiz şehitler bizi üzüyor. Sınırın diğer tarafından çeşitli yönlerden yapılan tahkimat sebebiyle operasyonlarımız biraz yavaş ilerliyor. Güvenlik güçlerimizin verdikleri kayıplar büyük çapta patlatılan bombalardan kaynaklanıyor. Biz sivil vatandaşlarımızın zarar görmemesi konusunda hassasiyet gösterdiğimiz için bu denli sorunla karşılaştık. Güvenlik güçlerimiz her gün terör örgütüne ağır darbeler vuruyor. Gerekiyorsa operasyon yürütülen yerlerin tamamen boşaltılması zaten oturulacak hale gelmeyen yerleri uzaktan imha noktasına gidilmelidir. Buralar tamamen yıkılıp sıfırdan inşa edilmeli. Hemen spekülasyonlar başlıyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!