Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu'ndan Kayahan için taziye mesajı

Güncelleme Tarihi:

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlundan Kayahan için taziye mesajı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 03, 2015 10:37

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Kayahan için taziye mesajı paylaştı.

Haberin Devamı

Kayahan'ın vefatı nedeniyle yazılı bir mesaj paylaşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, şu ifadelere yer verdi:

“Türk pop müziğinin saygıdeğer ismi, besteci ve söz yazarı Kayahan’ın vefatını derin bir teessürle öğrendim.
Şarkıları ve sesiyle, aziz milletimizin gönlünde müstesna bir yer edinen Kayahan, Türk pop müziğinin gelişiminde önemli rol oynamış, derin izler bırakmıştır.
Eserleriyle yaşamaya devam edecek olan merhum sanatçımız, her zaman sevgi ve saygıyla yad edilecektir.
Kıymetli sanatçımız Kayahan’a Allah’tan rahmet niyaz ediyor, ailesine, sevenlerine ve sanat dünyamıza başsağlığı diliyorum.”

DAVUTOĞLU: BİR NESLİN ŞARKILARIYLA BÜYÜDÜĞÜ KAYAHAN

Sosyal paylaşım sitesinden yayınladığı mesajında Kayahan’ın hayatını kaybetmesinden duyduğu üzüntüyü ifade eden Davutoğlu, "Türk müziğine sayısız beste kazandıran, bir neslin şarkılarıyla büyüdüğü Kayahan’ı kaybetmenin hüznü içindeyiz. Ailesine, tüm sevenlerine ve sanat camiasına taziyelerimi iletiyorum" dedi.

Haberin Devamı

Kayahan'ın vefatıyla ilgili siyasilerin taziye mesajları şöyle:

Meclis Başkanı Cemil Çiçek: Kayahan'ın vefatından büyük üzüntü duydum. Onu her zaman özlemle arayacağız. Sevenlerine başsağlığı diliyorum.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: Kayahan; sevginin, samimiyetin sanatçısıydı. Dinleyicisine hep sevdalı kaldı. Milletimize has zarif duyguların kaybıdır. Başımız sağolsun.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: Türk pop müziği gerçekten de 'odalarda ışıksız kalmıştır'. Merhum geride kalıcı izler, sayısız hatıralar ve onca eser bırakarak ebediyete göçse de aziz milletimiz bağrından çıkardığı bu kıymetli sanatçısını hiç unutmayacaktır. Zamansız kaybettiğimiz değerli sanatçımız Kayahan Açar'a Cenabı Allah'tan rahmet niyaz ediyor; ailesine, tertemiz ismini yüreklerine yazmış sevenlerine ve milletimize başsağlığı diliyorum.

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik: "Kayahan, gönüllerde iz bırakan eserleri ve beyefendi tarzıyla yüreklerimizde her zaman özel bir yere sahip olacak, Türk müziğine verdiği emekler için her zaman sevgi ve saygıyla anılacaktır.Büyük sanatçıya Yüce Allah’tan rahmet, ailesi, sevenleri ve sanat camiamıza sabırlar diliyorum.”

Haberin Devamı

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu: Ülkemizin yetiştirdiği değerli sanatçılarımızdan sevgili Kayahan'ı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı: Hayırlı Cumalar. Ülkemizin Yetiştirdiği Değerli Sanatçılarımızdan Kayahan'a Allah'tan Rahmet, Ailesine ve Sevenlerine Başsağlığı Dilerim

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce: Odalarda ışıksızız. Mekanın cennet olsun Kayahan

İstanbul Valisi Vasip Şahin: Türk müziğinin önemli bestekar ve sanatçısı Kayahan'a Allah'tan rahmet, ailesi, yakınları ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.

Eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ: "Yolu sevgiden geçen herkesle bir gün yolumuz kesişecek." Mekanın cennet olsun Büyük Sanatçı Kayahan

Haberin Devamı

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü: Ünlü sanatçı Kayahan'ı kaybetmenin üzüntüsü içindeyiz. Tüm sevenlerinin ve yakınlarının başı sağolsun.

CHP İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın: Sevgili Kayahan'a Allah'tan rahmet; tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum. O, gönüllerde iz bırakan şarkılarıyla dilden dile hep yaşayacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlundan Kayahan için taziye mesajı
TÜRKİYE TWITTER’DA KAYAHAN’A AĞLIYOR

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!