Cuma ve haftasonu etkinliklerinden seçmeler

Güncelleme Tarihi:

Cuma ve haftasonu etkinliklerinden seçmeler
Oluşturulma Tarihi: Eylül 01, 2000 00:00

Haberin Devamı

FİLM

İşletmeciliğini Umut Sanat Filmcilik Sinemacılık'ın yaptığı 1600 kişilik açıkhava sineması Bahçeşehir Amphi-Theater, Eylül ayında da film gösterimlerine devam ediyor. Programda bugün 21.30'da Steven Soderbergh'in yönettiği ‘‘Tatlı Bela/Erin Brockovich’’ gösterilecek. Başlıca rollerini Julia Roberts, Albert Finney, Aaron Eckhart, Marg Helgenberger ve Cherry Jones'un paylaştıkları film, üç çocuğunu yalnız başına büyüten Erin Brockovich'in (J. Roberts) gerçek hikáyesini anlatıyor.

Yarın aynı saatte Rob Minkoff'un yönettiği, Geena Davis, Hugh Laurie ve Jonathan Lipnicki'nin başrollerini paylaştıkları ‘‘Küçük Kardeşim/Stuart Little’’ı seyredebilirsiniz. E. B. White'ın 50 yıl önce yazdığı eserden uyarlanan filmde, küçük fare Stuart'ın kimliğini ve ait olduğu yeri araması sırasında başından geçenler anlatılıyor. Pazar günü ise Zuhal Olcay, Hülya Avşar, Zafer Algöz, Uğur Polat, Güven Kıraç ve Kamran Usluer'in rol aldığı Tomris Giritlioğlu'nun Varlık Vergisi dönemini konu alan filmi ‘‘Salkım Hanımın Taneleri’’ gösterilecek.

Tel: (0212) 669 41 38

PARTİ

J&B sponsorluğunda HIP Productions tarafından düzenlenen ilk elektronik müzik festivali olan ‘‘J&B Dans & Tekno Festivali’’nin üçüncüsü 2 Eylül Cumartesi günü Mydonose Showland'de gerçekleştirilecek. 24 saat sürecek partiye Cassius, Basement Jaxx, Roger Sanchez, Pressure Drop, DJ Spooky, Indian Ropeman, Jimi Tenor, Jungle Brothers, Ken Ishii, Talvin Singh, Presence, Astral Projection gibi pek çok ünlü DJ ve müzik grubu katılacak. Üç ayrı sahnede yapılacak festival süresince ÇEKÜL yetkilileri erozyon ve ağaçlandırma konusunda; Sahipsiz Hayvanları Koruma Derneği de faaliyetleriyle ilgili bilgi verecek. Ayrıca dans ve müziğin dışında katapult, bungee jumping gibi pek çok eğlence olacak.

Festival biletleri 2 Eylül'e kadar 18 milyon, festival günü 24 milyon TL'den Suadiye-Taksim-Akmerkez Vakkorama'lardan, Beyoğlu Atlas Pasajı'ndaki Kod Shop'tan, Kadıköy Akmar Pasajı'ndaki Zihni Müzik'ten, Original Levi's Shop TM'lerden, ayrıca (0212) 335 93 35 no'lu Mydonose Call Center'dan temin edilebilir. Mydonose Showland'e Taksim AKM önünden saat 12.00'den itibaren saat başı karşılıklı olarak servis otobüsleri kalkacak.

KONSER

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür İşleri Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen Yerebatan Sarnıcı Yaz Konserleri kapsamında yarın saat 16.00'da Grup Edük'ten Türk Tangoları, pazar günü de aynı saatte Hicaz Faslı adlı konserleri dinleyebilirsiniz. Konserleri Yerebatan Sarnıcı için alınan giriş biletleriyle izlemek mümkün.

Yerebatan Sarnıcı: (0212) 522 12 59

Eylül programını başlatan Aksanat'ta bugün 12.30 ve 18.30'da Tina Turner'ın 1988 Brezilya Rio de Janeiro konseri; yarın saat 14.00'te Valery Gergiev yönetimindeki Kirov Operası ve Korosu'nun seslendirdiği Prokofiev'in ‘‘Savaş ve Barış’’ operası laser-disc'ten gösterilecek (solistler: Alexander Gergalov, Yelena Prokina).

İstiklal Cad. Zambak Sok. 16, Taksim-Beyoğlu.

Tel: (0212) 252 35 00

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!