Coşkun Sabah'la nostalji

Güncelleme Tarihi:

Coşkun Sabahla nostalji
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 13, 2006 00:00

Coşkun Sabah geçtiğimiz gün Bakırköy Town Center de sevenleriyle buluştu. Hayranlarından yoğun istek alan Sabah, dillerden düşmeyen eski şarkılardan oluşan mini bir konser de verdi.

Haberin Devamı

 

Sabah, son dönemlerde çıkan sanatçı adaylarının yola yanlış itildiklerini belirterek “ben onlarda hiç hata bulmuyorum sadece yapımcıların promosyonda hangi sansasyoları yapacaklarını arastırıyorlar kimse nasıl kalıcı bir sarkı yaparım derdin de değil. Ben 16 - 17 yıldır aynı şarkılarla salonları dolduruyorum” dedi.

 

Coşkun Sabahla nostalji
Coşkun Sabahla nostalji

 

Çıplak sesiyle şarkılarını seslendiren ünlü udi Coşkun Sabah’ı hayranları ayakta alkışlarken, yıllara meydan okuyan şarkıları hep bir ağızdan söylediler. Ayrıca Coşkun Sabah “ben uzun yıllar sarkıcı olmadan önce sanatçıların arkasında ud çaldım. Rahmetli Zeki Müren derdi ki reklamın iyisi kötüsü olmaz. Magazin programlarında yapılan haberlerde örneğin bir sarkıcı olaya karıştı ve o magazin programlarında sanatçının haberi yapılırken arada sarkıcının klibi her şekilde giriyor ve tanıtımı oluyor” sözünü hatırlattı.

Haberin Devamı

 

/images/100/0x0/55ea53a6f018fbb8f878a46c

Sanatçının hayranları cep telefonları ilefotoğraf ve görüntü çekebilmek için bir birleri ile adeta yarıştılar...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!