Çorlu'da kazada ölen 5 kişi toprağa verildi

Güncelleme Tarihi:

Çorluda kazada ölen 5 kişi toprağa verildi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 14, 2011 17:13

TEKİRDAĞ’ın Çorlu İlçesi’nde yolcu otobüsünün çarpması sonucu hayatını kaybeden 5 kişiden 3’ü toprağa verildi.

Tekirdağ-Çorlu yolunda dün yolun sağına 36 06 9158 plakalı iş makinesini durduran Mehmet Sümbül (38) ile park eden 59 YD 508 plakalı cipten 43 yaşındaki Ahmet Bormalı, 45 yaşındaki Mehmet Bormalı ve 44 yaşındaki Cemal Arıcan yol kenarında sohbet etmeye başladı. Bu sırada Tekirdağ’dan Çorlu istikametine giden 48 yaşındaki İsmail Hakkı Şahin yönetimindeki 16 NZ 450 plakalı yolcu otobüsü, kontrolden çıkarak park halindeki iş makinası cipe, ardından da sohbet eden 4 kişiye çarptı. Kazada otobüs sürücüsü Şahin ile birlikte Mehmet Sümbül ve park eden 59 YD 508 plakalı cipten Ahmet Bormalı, Mehmet Bormalı,Cemal Arıcan hayatını kaybetti.

Bugün hayatını kaybeden Ahmet Bormalı ve ağabeyi Mehmet Bormalı ile kendilerine ait çiftlikte çalışan Cemal Arıcan için Süleymaniye Camisi’nde cenaze töreni düzenlendi. Törene Çorlu Kaymakamı Ali Dursun, Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan ve ölenlerin yakınları katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından Bormalı kardeşler ve Cemal Arıcan mezarlıkta toprağa verildi.

OTOBÜS SÜRÜCÜSÜ ADLİ TIPA SEVK EDİLDİ

Kazada hayatını kaybeden ve kalp krizi geçirmiş olabileceği ihtimali üzerinde durulan otobüs sürücü İsmail Hakkı Şahin’in cenazesi ise otopsi için, İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. İş makinesinin sürücüsü Mehmet Sümbül’ün cenazesi ise ailesine teslim edildi. Sümbül’ün memleketi Kahramanmaraş’ta toprağa verileceği belirtildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!