Çöpten çıkan fotoğrafla hayatı değişti

Güncelleme Tarihi:

Çöpten çıkan fotoğrafla hayatı değişti
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 25, 2009 13:04

STAR TV'deki ‘Baba Ocağı' dizisinde oynayan Burak Özçivit, çöpten çıkarılan fotoğrafla yaşamının değiştiğini, ‘Best Model'lik yolununun açıldığını söyledi.

Haberin Devamı

BURAK ÖZÇİVİT FOTOĞRAFLARI

Burak Özçivit, modellik ve oyunculuk kariyerinde yaşadıklarını anlattı. Best Model yarışmasına kendisinden habersiz babasının gönderdiği fotoğrafların seçiciler tarafından çöpe atıldığını anlatan Özçivit, son anda organizatörlerin çöpteki 8 fotoğrafı yeniden katılımcılar arasına koymasıyla yaşamının bambaşka bir yola girdiğini söyledi. 2004 yılındaki bu yarışmada ‘Gelecek vaadeden model’ seçildiğini, 2005'de ise birinci olduğunu belirten Özçivit, “Çöpten çıkan bu fotoğrafla yaşamım değişti” dedi.

Uzun süre modellik yaptıktan sonra Kanal 7'den gelen oyunculuk teklifini kabul ettiğini söyleyen Özçivit, “Çekimlerde çok zorlandım. Hatta doktora bile gitmeyi düşündüm. Çok zor geldi bana. Oturttular beni, hadi şunu oyna. Peki, oynayalım ama bilmiyorum ki? Öyle öyle bir 4 ay geçirdim ama anamdan emdiğim süt burnumdan geldi” dedi. Özçivit oyunculuk macerasını şöyle anlattı;

Haberin Devamı

“Sinema filmi ‘Musallat'ı, ‘Zoraki Koca' takip etti. Kanal D'deki 8 -9 ay süren ‘Zoraki Koca', yükselişimin en üstü oldu diyebilirim. 2-3 ay aradan sonra da ‘Baba Ocağı' başladı, bitirdik ama yine Mustafa Şevki Doğan hoca ile birlikte güzel işler yapacağız. Bir dizi, bir de film olacak. Bunları çekerken ‘Yapamayacağım’ dediğim anlar oldu. ‘Musallat' filmi sıkıntımı stresimi aldı götürdü. İki karakteri birden yani hem cini hem de cinin çarptığı bir adamı oynadım. Çalışarak yapabileceğiniz şeyler vardır ama yapamayacağınız şeyler de. Ne kadar çalışırsam çalışayım bendeki yükseklik korkusunun önüne geçebileceğimi düşünmüyordum. Beni 12 katlı binanın tepesine çıkardılar. İntihar sahnesi çekilecek ve ben aşağıya bakar bakmaz bayılmışım. Tutamadım kendimi ne yapayım. En zorlandığım sahnelerden biriydi. Bir cam kırılma sahnesi; camı kırıyor, bağırarak yere düşüyorum. Ama o anda bir parça camı yuttuğumu farkettim. Şans ya ‘Zoraki Koca'da çekimdeyiz. Kafama masa kadar bir avize düştü; ucu sipsivri. Kayıt sesiyle birlikte bende film koptu. Koskoca avizenin ucundaki demir kafama girmiş. Hemen hastaneye götürdüler.”

FUTBOLCU OLURDUM

Futbolu da çok sevdiğini ve bir dönem oynadığını anlatan Burak Özçivit, “Oyuncu olmasaydım futlobcu olurdum herhalde. Bu işleri çok sevdiğimiz için futbolla ilgilenmeme imkan yok. Haftalık kaset çekiliyor. Futbolcu olmayı çok istedim ama nasip bu tarafmış. Futbol benim için başka bir şey, acayip bir tutku yani. Ama bu işten de çok mutluyum. Zaten futbol için ben yaşlandım” diye devam etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!