Compex, oyun turnuvasıyla geliyor

Güncelleme Tarihi:

Compex, oyun turnuvasıyla geliyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 21, 2007 00:00

4-27 Mayıs tarihlerinde Lütfi Kırdar Rumeli Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek COMPEX Consumer 12. Tüketici ve Ev Elektroniği Şovu, ülkemizde ilk kez tanıtılacak teknolojinin son yeniliklerini ve ülkemizin en büyük oyun festivalini getiriyor.

Haberin Devamı

Rönesans Fuarcılık tarafından 25 yıldır gerçekleştirilen ve ülkemizin bilişim ve teknoloji alanındaki ilk ve en köklü fuarı olma özelliğini taşıyan COMPEX, yeni bir uygulamaya daha imza atarak oyun tutkunlarının 1.250 metrekarelik alanda yer alan 180 oyun sistemi üzerinde dört gün boyunca heyecanla yarışacakları, ülkemizin en büyük oyun festivali “Intel GameX” serüvenine start verecek.

 

Türk Telekom’un “Ana Sponsor” olduğu fuar kapsamında, dünyada lanse edilen son ürünler ülkemizde ilk kez sergilenecek. “İletişim Sponsoru” Avea en yeni hizmetlerini gösterirken, “Aktivite Sponsoru” Tekofaks Panasonic “Black” serisi ile COMPEX Consumer’da yer alacak. LG tarafından Prada için özel tasarlanan ve ülkemize çok az sayıda getirilecek “LG Prada” cep telefonları ilk kez teknoloji meraklılarının ilgisine sunulacak. Aynı veya farklı operatöre ait çift SIM kartı aynı anda çalıştırabilen General Mobile cep telefonu ile hem televizyon yayınlarını gösterebilen, hem cep telefonu özelliği olan Gigabyte’ın PDA’leri ve “elektrik kabloları üzerinden çalışan internet teknolojisi” de yine ülkemizde ilk kez COMPEX Consumer’da tüketicinin karşısına çıkacak.

 

Haberin Devamı

900 derecede erimeyen elektrik altyapısı “Akıllı Ev”de

 

Marke İnşaat tarafından 300 metrekarelik alana kurulacak “Akıllı Ev”de, yangın anında 900 derecelik ısıya dayanabilen kablolar, iris tanıma metoduyla açılan ve evlerde kullanılabilen teknolojik kapılar yer alıyor. Akıllı Ev’de ayrıca, son model multimedya sistemleri ile ev elektroniği ve güvenlik teknolojisindeki yenilikler ilk kez sergilenecek. Akıllı ev ve bina otomasyonunun ünlü markaları Optimus/ABB ve Crestron da yeni ürünlerini tanıtacaklar.

 

COMPEX Consumer 12. Tüketici ve Ev Elektroniği Şovu’nun “Resmi Mağaza Sponsoru” TeknoSA, fuara özel fiyatlar ve ödeme kampanyalarıyla teknoloji meraklılarına fırsatlar sunarken, fuar alanında “sıcak satış yapan tek firma” olacak. Ziyaretçiler ayrıca, Microsoft Eğitim Kurumları standında yapılacak eğitimlere fuar boyunca ücretsiz olarak katılabilecek.

 

Haberin Devamı

COMPEX Consumer’da, Palm’ın “Windows Mobile” tabanlı PDA’leri, pazarında dünya lideri Tomtom Navigasyon Sistemleri, Sonus Faber, KEF, Marantz Focal, Clearaudio ses sistemleri de yer alacak. Redbull, bir ayağı İstanbul’da düzenlenen “Air Race” heyecanını fuarda kuracağı simulatörde yaşatırken, COMPEX Consumer’ın “Resmi Radyo Sponsoru” Power FM de kendi simulatörünü yine meraklıların ilgisine sunacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!