Compex Digital bayramı başladı

Güncelleme Tarihi:

Compex Digital bayramı başladı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2006 00:00

Rönesans Fuarcılık tarafından düzenlenen Compex Digital 11. Tüketici ve Ev Elektroniği Fuarı, 11-14 Mayıs tarihlerinde İstanbul Lütfi Kırdar Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Ziyaretçiler fuarda yeni ürünleri yakından tanıma ve satın alma fırsatı yakalayacaklar.

Teknoloji meraklılarını yeni ürün ve teknolojilerle buluşturan önemli fuarlardan biri olan Compex Digital, 14 bin 500 metrekarelik alanda toplam 130 standıyla 11-14 Mayıs tarihleri arasında Lütfi Kırdar Fuar Merkezi’nde ziyaretçilerini ağırlayacak. Geçtiğimiz yıl 130 binden fazla kişinin ziyaret ettiği fuarı, bu yıl 150 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.

Hem ziyaret, hem ticaret

Apple, Airties, Asus, Avea, Creston, D-Link, Kaspersky, Lenovo, LG, MSI, NOD32, Quintum, Packard Bell, Palm, Panasonic, Sony, Toshiba ve Yaksu gibi firmaların en yeni ürünleriyle katılacağı fuar, ilk defa tüketiciyle buluşan ilginç ürünlere ev sahipliği yapacak. Yeni teknoloji tanıtımlarının yapılacağı fuarda bilgisayarlardan cep telefonlarına, gelişmiş müzik ve görüntü sistemlerinden sayısal ajandalara, akıllı ofis ve sayısal yaşam ürünlerinden sayısal fotoğraf makinelerine kadar birçok teknolojik üründe binlerce seçenek ziyaretçilerle buluşacak.

Fuarda düzenlenecek çeşitli aktivitelerle katılımcılar ve sektörel yöneticiler, tüketici ve ev elektroniği alanında hem iş dünyasındaki, hem de günlük hayattaki yenilikler konusunda en son bilgileri paylaşacaklar. Etkinlik, bu yönüyle bugüne kadar daha çok iş dünyasında yer bulan ileri teknolojileri ev kullanımında da özendirmeyi amaçlıyor. Detaylı bilgi için www.compex.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Online davetiye

Compex Digital, İstanbul şehir merkezindeki kolay ulaşılan konumu ve fuara özel alışveriş fırsatlarıyla ilgi çekiyor. Fuara ücretsiz olarak katılmak isterseniz davetiyenizi İnternet üzerinden alabilirsiniz. Bunun için www.compex.com.tr adresine girerek "Online Davetiye" bağlantısını tıklamanız yeterli.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!