Compex Consumer açıldı

Güncelleme Tarihi:

Compex Consumer açıldı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 24, 2007 14:59

Akbank Genel Müdürü Zafer Kurtul, Akbank'ın, 70 şubenin verebileceği krediyi, mobil telefon sayesinde müşterilerine kullandırdıklarını bildirdi.

Haberin Devamı

Rönesans Fuarcılık tarafından düzenlenen Compex Consumer 12. Uluslararası Tüketici ve Ev Elektroniği Şovu İstanbul Lütfi Kırdar Rumeli Fuar Merkezi'nde başladı

Compex Fuarının açılışında konuşan Akbank Genel Müdürü Kurtul, Akbank'ın Compex'e sponsor olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.

Akbank'ın teknolojiyi yoğun kullanan bir banka olduğunu belirten Kurtul, 2001 yılından bu yana geçirilen değişim sürecini anlattı. Kurtul, bu süreçte teknolojiye, eğitime toplam 1,5 milyar dolar civarında yatırım yapıldığını bildirdi.
Temel amaçlarının, daha müşteri odaklı olmak olduğunu söyleyen Kurtul, Akbank'ın yeni hizmetlerlerinde teknolojiyi yoğun olarak kullandığına dikkati çekti.

Akbank'ın müşterilerine sunduğu yenilikçi hizmetlerden örnekler veren Kurtul, iki ay önce başlattıkları “smsKredi” uygulamasının başarısına değindi.

Haberin Devamı

Akbank'ın verdiği ihtiyaç kredilerinin yüzde 10'unu bu yolla kullandırdığını ifade eden Kurtul, “Akbank, 70 şubenin verebileceği krediyi mobil telefon sayesinde kullandırıyor” dedi.

Türk Telekom Kurumsal İlişkiler Başkanı Ahter Kutadgu ise Türk Telekom'un Türkiye'nin iletişim altyapısını sağlayan en önemli kuruluşlardan olduğunu belirterek, 2007 yılının Türk Telekom için performans yılı olacağını söyledi.
Türk Telekom'un müşterilerine çeşitli iletişim alanları sunmak için ciddi anlamda yatırım yaptığını dile getiren Kutadgu, şirketin yatırımlarına bundan sonra da devam edeceğini bildirdi.

COMPEX CONSUMER

Bu yıl 12.'si gerçekleştirilen fuar kapsamında, dünyada tanıtımı yapılan son teknolojiler sergileniyor.
Fuarda, Intel tarafından oluşturulan bin 200 metrekarelik platformda ise 120 bilgisayarın yer aldığı Intel Gamex Oyun Festivali gerçekleştiriliyor.

Tekofaks Panasonic “Black” serisi ile Compex Consumer'da yer alırken, LG tarafından Prada için özel tasarlanan ve Türkiye'ye çok az sayıda getirilecek “LG Prada” cep telefonları ilk kez teknoloji meraklılarının ilgisine sunuluyor.
Fuarda, aynı veya farklı operatöre ait çift SIM kartı aynı anda çalıştırabilen General Mobile cep telefonu ve hem televizyon yayınlarını gösterebilen hem cep telefonu özelliği olan Gigabyte'ın PDA'ları da sergileniyor.
Fuarda ayrıca, KC Group tarafından 300 metrekarelik alana kurulan “Akıllı Ev”de ise, yangın anında 900 derecelik ısıya dayanabilen kablolar, iris tanıma metoduyla açılan ve evlerde kullanılabilen teknolojik kapılar yer alıyor.
Fuar, 27 Mayıs 2007 tarihine kadar gezilebilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!