Çocukların kavgasına aileleri de karıştı: 6 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Çocukların kavgasına aileleri de karıştı: 6 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 02, 2008 14:17

KONYA'nın Doğanhisar İlçesi'ne bağlı Yazlıca Köyü'ndeki düğüne giden 15 yaşındaki Raif Nacak ile akrabası 12 yaşındaki Ali Nacak arasında çıkan kavgaya yakınları da karıştı. Bıçak ve sopaların da kullandığı kavgada 6 kişi yaralandı.

Olay, dün saat 22.00 sıralarında Yazlıca Köyü'nde meydana geldi. Bir akrabalarının düğününe giden dedeleri amca çocuğu olan Raif Nacak ile Ali Nacak, henüz belirlenemeyen bir nedenle kavga etti. Kavgaya Raif Nacak'ın babası Alaaddin Nacak (37) ve dedesi Raif Nacak (62) ile Ali Nacak'ın babası Hasan Nacak (38) ve dedesi Necati Nacak da (63) karıştı.

Hasan Nacak, üzerinde taşıdığı bıçakla Raif Nacak'ı ve babası Alaaddin Nacak'la dedesi Raif Nacak'ı yaraladı. Yaralılardan Raif Nacak ve dedesi Raif Nacak, Akşehir Devlet Hastanesi’nde yapılan ilk müdahalelerinin ardından Konya Numune Hastanesi'ne, Alaaddin Nacak da Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Alaaddin Nacak'ın sağlık durumunun ciddiyetini korduğu bildirildi. Sopayla dövülme sonucu yaralanan Ali Nacak, babası Hasan Nacak ve dedesi Necati Nacak ise Ilgın Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hafif yaralanan Hasan Nacak, yapılan tedavisinin ardından jandarma tarafından gözaltına alındı. Olayla iligili soruşturma sürüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!