Çocuklar: Kakamızı yedirdiler

Güncelleme Tarihi:

Çocuklar: Kakamızı yedirdiler
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2005 01:04

MALATYA Çocuk Yuvası’ndaki miniklere yapılanların, sadece gizli kameraya takılan dayak görüntüleriyle sınırlı olmadığı ortaya çıktı. Yaşadıkları dehşetin etkisinden kurtulamadıkları gözlenen çocuklar, bakıcıların kendilerine dışkı yedirdiklerini söyledi.

Haberin Devamı

DÖNMEK İSTEMİYORUM

Skandalın ordaya çıkmasından sonra dün ilk kez okullarına gönderilen çocuklar, sorularımızı yanıtladı. R.K., ‘Orada neler yaşadın, sana ne yaptılar?’ sorusuna önce ‘Vurdular’ diye cevap verdi, sonra da ‘Külotla kaka yedirdiler. Ben artık oraya dönmek istemiyorum’ dedi.

KÖTÜLÜK YAPTILAR

Görüntülerde, banyoda dayak yiyenler arasında bulunan H.İ., ‘Bize kötülük yaptılar. Kaka yedirdiler. Kaşıkla ve terlikle dövdüler. Elif anne, Şefika anne ve Nezamet anne bizi sürekli dövdü.’ diye konuştu. Çocuklar, ifadelerinde ise şunları söylediler:

H.İ. (24 Nisan 2000 doğumlu)

Yurttaki bakıcı annelerden Müjgan anne terlikle bacağıma çok kez vurdu. Şefika Solmazgül anne terlikle çok kez kafama, Naciye Özçelik anne sopayla bacaklarıma, Elif Biradlı anne değnekle kafama, İnsaf Yılmaz anne kaşıkla bir kez elime, 3-4 yaş grubu annesi Fatma İçyer anne bacaklarıma ve kollarıma terlikle vurdu.

M.K. (18 Mart 2000 doğumlu)

Bizim odada kalan Ali isimli çocuk altına kaka yapmıştı. Şefika Solmazgül, Ali’nin kakasını külotundan peçeteyle alarak zorla yedirdi. Ali bu sırada ağlıyordu. Kaka yedirme olayının başka bir çocuğa yapıldığını görmedim.

B.Ç. (28 Şubat 2000 doğumlu)

Naciye Özçelik, arkadaşım Ali’ye kakasını kıçından eline alıp ağzına verdi. Ali kakayı yememek için ağlıyordu. Biz tuvaletteki bu olayı camdan gördük. Ali ‘bir daha kaka yapmayacağım’ dedi.

H.I. (5 Mayıs 2000 doğumlu)

Aynı odada kaldığım Ali Barış, altına kaka yapmıştı. Bunu gören bakıcı Şefika Solmazgül, Ali’yi dövdü. Külotundaki kakayı Ali’ye yedirdiğini camdan bakan arkadaşlarım bana söyledi.

S.Ö. (3 Mart 2000 doğumlu)

Naciye Özçelik, benim kafama demir sopayla vuruyor. Kafam şişip, kanıyor. Ben de acı biber yedim, kokladım.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!