Çocuklar Duymasın'ın Müzeyyen'i artık yok

Güncelleme Tarihi:

Çocuklar Duymasının Müzeyyeni artık yok
OluÅŸturulma Tarihi: Temmuz 29, 2006 00:00

"Çocuklar Duymasın" adlı dizide Pınar Altuğ'un annesi Müzeyyen karakterini canlandıran Ayşen Tekin, dün vefat etti. Ailesinin yanlış teşhis nedeniyle öldüğünü iddia ettiği sanatçı, Tekin'e hatalı ameliyat yapıldığını belirtiyor.

Haberin Devamı

Ani ölümüyle sanat dünyasını yasa boğan Ayşen Tekin'in, dizi çekimi olmadığı için yaz aylarında yaptırmayı düşündüğü ses tellerindeki nodül ameliyatı Özel Ülkü Hastanesi'nden randevu aldığı, daha sonra da ameliyat olduğu daha sonra da düzelemediği belirtiliyor. Tekin'in yeğeni İlgen Henson, "Biz, yanlış teşhisi hastane roporları ile kanıtlayacağız. Bu ölüme biz inanamıyoruz, çok acılı ve üzgününüz" dedi.

/images/100/0x0/55eb2dd2f018fbb8f8b075c5
Tekin'in kayınbiradesi Emre Yiğiter de, "Ayşen Hanım güle oynaya ameliyata giriyor. Ameliyat esnasında doktor, mödüllerde kanser teşhisi koyuyor. Ekibi filan olmadan ameliyat sırasında o triodleri alıyor. Ayşen Hanım ameliyattan çıktıktan sonra idral tahlili yaptırıyor ve temiz çıkıyor. Daha sonra solunum problemi başlıyor, nefes alamıyor. Solunum rahatlatırsın diye delik açılıyor. İki gün sonra kuru ve sulu gıda alabilir diyorlar. Delikten dolayı sulu gıda alamıyor. Doktorlar kuru gıda alın diye söylüyorlar bize. Üç gün sonra ateş başlıyor. Ateşi 39 dereceye kadar çıkıyor. Her geçen gün solunum güçlüğü artıyor. Yüzü şişmeye başlıyor. 27 temmuz günü doktor aranıyor ve eve geliyor hiçbir şeyi yok deyip gidiyor. Sabah tekrar iki doktor birden geliyor kontrole ediliyor. Ondan sonra gelen doktor Cerrahpaşa Hastanesi'ne gidelim diyorlar ve hastaneye getirdiğimiz an yoğun bakıma alınıyor. İki saat sonra doktor yakınlarında birini çağırdı durumu çok kritik dediler. Ciğerlerinde yabancı cisimler gözüküyor dediler. Yeterli oksijen alamıyor. Onun için uyutarak oksijene bağlıyacağız dediler. Ayşen Hanım'ı uyuttular ve bu sabaha karşı da kaybettik. İngiltere'den kızının gelmesini bekliyoruz. Ablaları dava açmayı düşünüyorlar" diyerek iddiaları yineledi.

Haberin Devamı

Çocuklar Duymasının Müzeyyeni artık yok
Â
Çocuklar Duymasının Müzeyyeni artık yok

Tekin'in cenazesi, yurtdışında yaşayan kızının Türkiye'ye gelmesinin ardından toprağa verilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!