Çocuk tacizcisi adliye çıkışı bıçaklandı

Güncelleme Tarihi:

Çocuk tacizcisi adliye çıkışı bıçaklandı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 24, 2006 15:46

Tekirdağ’ın Çorlu İlçesi’nde arkadaşları ile oynayan küçük çocuğu taciz ettiği iddiası ile vatandaşlar tarafından linç edilmek istenen ve öfkeli kalabalığın elinden polis tarafından kurtarılan Ergün Karabaş, adliye çıkışı uğradığı bıçaklı saldırı sonucu yaralandı.

Çorlu’da 23 Temmuz tarihinde Şehirlerarası otobüs terminalinin karşısında bulunan yeşil alanda arkadaşları ile oynayan erkek çocuğunun yanına gelen 46 yaşındaki Ergün Karabaş, görgü tanıklarının ifadesine göre pantolonunu indirerek cinsel organını çocuğa gösterdi. Daha sonra erkek çocuğuna cinsel organını elleten Karabaş, olayı gören vatandaşlar tarafından dövüldü.

Terminal karşısında kavga olduğunun polis ekiplerine bildirilmesi üzerine olay yerine gelen Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, Ergün Karabaş’ı öfkeli kalabalığın elinden güçlükle kurtardı. Olayla ilgili bugün adliyeye çıkarıldıktan sonra jandarma ekipleri eşliğinde tutuklu bulunduğu cezaevine götürülen Ergün Karabaş, 2 kişinin bıçaklı saldırısına uğradı. Jandarma ve polis ekiplerinin müdahalesi sonucu taciz edilen çocuğun amcalarının oğlu olduğu belirlenin 29 yaşındaki N.S. ile 34 yaşındaki B.S. yakalanarak gözaltına alındı. Saldırısı sırasında yaralanan ve Çorlu Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan Ergün Karabaş’ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!