Çocuk hayali kıyametten sonraya kaldı

Güncelleme Tarihi:

Çocuk hayali kıyametten sonraya kaldı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 19, 2009 15:26

Bir film bir insanı ancak bu kadar korkutabilir! Üç yıl sonra kıyametin kopacağı iddia edilen 2012 adlı filmi izleyen Seda Sayan, çocuk hayalini başka bir bahara erteledi.

Haberin Devamı

Seda Sayan / Foto Galeri

2012 film fragmanı / Video

Kıyamet senaryoları / Foto Analiz

Kıyamet üzerine üç uzmandan üç görüş / Foto Analiz

Eski bir uygarlık olan Mayaların takvimi doğrultusunda 2012 yılında kopacak kıyameti konu alan ve vizyona girdiği tarihten itibaren pek çok polemiğe malzeme olan "2012" adlı film ünlü şarkıcı Seda Sayan'ı bir hayli korkuttu.
Geçtiğimiz günlerde sinemaya giderek filmi izleyen Sayan, bebek hayalini bir süre daha ertelemeye karar verdi. Eşi Onur Şan'dan bir çocuk istediğini her fırsatta söyleyen Sayan, "Film beni çok etkiledi. 2012’yi atlattıktan sonra bebeği düşüneceğim" diye konuştu.

Tüp bebek tedavisi görmediğini ve doğal yollardan anne olacağını söyleyen 45 yaşındaki Seda Sayan’ın, geçen ocak ayında hamile kaldığı ancak bebeğini Bostancı Gösteri Merkezi’ndeki konserinde, sahnede düşürdüğü ortaya çıkmıştı.

Haberin Devamı

DÜNYANIN SONU GELECEK Mİ?

"The Independence Day" ve "The Day After Tomorrow' gibi benzer felaket filmlerinin direktörü Roland Emmerich tarafından yönetilen "2012" filmi
eski bir uygarlık olan Mayaların takvimine göre dünyanın sonunun geleceği teorisi üzerine kurulu. Başrolünde John Cusack'ın olduğu filmin kadrosunda Thandie Newton , Woody Harrelson , Amanda Peet , Danny Glover , Oliver Platt ve Chiwetel Ejiofor ilk göze çarpan isimler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!