Çocuğunu görebilecek

Güncelleme Tarihi:

Çocuğunu görebilecek
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 11, 2011 03:00

Fotoğraf sanatçısı Ahmet Ağaoğlu’nun, kendisi gibi fotoğraf sanatçısı olan Bennu Gerede aleyhine çocukları Kai’yi göstermediği iddiasıyla açtığı dava sonuçlandı. Karar, Ağaoğlu’nun yüzünü güldürdü.

Haberin Devamı

Şişli 1. Aile Mahkemesi, Ahmet Ağaoğlu ile Bennu Gerede’yi karşı karşıya getiren “çocuk” davasını önceki gün karara bağladı. 1.5 yıl süren dava sonunda, babanın oğluyla görüştürülmesine karar verildi. Karara göre Ağaoğlu, 3,5 yaşındaki oğlu Kai ile her ayın 1’inci ve 3’üncü cumartesi günleri, sabah 10.00’dan pazar günü 17.00’ye kadar görüşecek. Ağaoğlu, ayrıca dini bayramların 2’nci günü yine sabah 10.00’dan 3’üncü günü 17.00’ye kadar oğlunu görebilecek.
Kararda, “Ahmet Ağaoğlu’nun tedbiren belirlenen görüşme saatlerinde oğluyla çok iyi ilgilendiği, içki kullandığı ancak bunun günlük hayatını olumsuz etkileyecek düzeyde olmadığı, son bir yıldır da nadiren kullandığı, ayrıldıkları dönemde Bennu Gerede’ye şiddet uyguladığı yönünde açılan davanın şikayetten vazgeçme nedeniyle düştüğü” belirtildi.

Haberin Devamı

‘Beni dövdü’ demişti

Çocuğunu görebilecek


Ahmet Ağaoğlu, Bennu Gerede’ye 2,5 yıl süren ilişkilerinden dünyaya gelen oğullarını göstermediği iddiasıyla dava açmıştı. Ağaoğlu, ilişkilerinin 2009’da son bulduğunu, Gerede’nin isteğine bağlı ve düzensiz görüşmeler sonucu çocuklarının baba sevgisinden yoksun kaldığını iddia etmişti. Davaya cevap dilekçesi gönderen Bennu Gerede ise Ağaoğlu’nun kendisine şiddet uyguladığını öne sürmüştü.      

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!