Co-pilot Şebnem

Güncelleme Tarihi:

Co-pilot Şebnem
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 01, 2007 00:00

Şebnem Dönmez, Magnum'un yeni kampanyasının tanıtıımı için Tuzla Autodorm pistinde Lamborghini'yle deneme sürüşüne katılanlara co-pilotluk yaptı.

Haberin Devamı

Foto galeri - Şebnem Dönmez fotoğrafları için tıklayınız...

Co-pilot Şebnem

Dönmez, Türkiye 2006 pist şampiyonu Pilot Ali Gülan'ın kullandığı Lamborghini Gallardo Spyder'da co-pilot olarak yer alırken heyecanlı anlar yaşadı.

Magnum, bu yaz bir kişiye vereceği 2007 model Lamborghini Gallardo Spyder’ı, Magnum Sürüş Pisti olarak yeniden düzenlenen Tuzla Autodrom Pisti’nde bir basın toplantısıyla tanıttı. Sunuculuğunu Şebnem Dönmez'in üstlendiği toplantıda Algida Pazarlama Direktörü Şükrü Dinçer ve Magnum Marka Müdürü Leyal Eskin Yılmaz konuşmacı olarak yer aldı. Davetliler toplantıda Magnum'un 2007 yılı promosyonu olan Lamborghini Gallardo Spyder'ı, 2006 Türkiye Pist Şampiyonu Ali Gülan eşliğinde test etme fırsatı buldular.

Haberin Devamı

2006 Türkiye Pist Şampiyonu Ali Gülan ile ilk test sürüşünü gerçekleştiren oyuncu Şebnem Dönmez, “Bu gerçekten inanılmaz bir deneyimdi, daha önce hız tutkusunu hiç bu kadar güçlü hissetmemiştim. Muhteşem bir araba! 2 Temmuz’dan itibaren Magnum çubuklarındaki şifreyi yollamaya ben de başlayacağım.” dedi.

Test sürüşlerinde aracın pilotluğunu üstlenen Ali Gülan, “Sizler kadar ben de heyecanlıyım çünkü Lamborghini, spor otomobil sınıfında çok güçlü ve iddialı bir araba. Bu arabayla sürüş keyfine varmak bambaşka bir deneyim.” dedi.

“Tüketicilerimizi ödüllendirmek sorumluluğumuz”
Magnum'un yürüttüğü promosyon kampanyalarından bahseden Magnum Marka Müdürü Leyal Eskin Yılmaz “Tüketicilerimizin Magnum'a duydukları sevgi karşılığında, onları ödüllendirmeyi bir sorumluluk olarak görüyoruz. Tüketicilerimiz Magnum'u prestijli hediyeler veren bir marka olarak görüyorlar ve Magnum'dan büyük hediyeler bekliyorlar. Biz de promosyonlarımızı onların beklentileri çerçevesinde şekillendiriyoruz. Bu yıl promosyon kampanyamız için kullandığımız slogan “Magnum'la uçmaya hazır mısın?”. Büyük ödülümüz; 2007 model bir Lamborghini Gallardo Spyder!” diye konuştu. Yılmaz, ayrıca 6 hafta sürecek olan kampanya boyunca her hafta 100 THY yurtiçi gidiş-dönüş uçak bileti ve milyonlarca bedava Magnum hediye edeceklerini söyledi.

“Herkesi içindeki hız tutkusunu ortaya çıkarmaya davet ediyoruz”
Magnum'un şimdiye dek piyasaya yirmiden fazla ürün sunduğunu belirten Algida Pazarlama Direktörü Şükrü Dinçer, Magnum'u tanımlayan temel ifadelerden birinin de 'tutku' olduğunu belirtti ve ekledi: “Bu yılki kampanyamızla tüketicimizi, içlerindeki hız tutkusunu ortaya çıkarmaya davet ediyoruz.” Dinçer, “Magnum, reklam filmlerinde ünlü Hollywood yıldızlarının rol almasıyla da adından sıkça söz ettiriyor. 2005 yılında Türkiye'de çekilen reklam filminde, pek çok Hollywood yapımından tanıdığımız Elizabeth Hurley rol almıştı. Bu sene reklam yıldızımız, son zamanların en çok izlenen dizilerinden olan Umutsuz Ev Kadınları dizisinin oyuncusu Eva Longoria.” dedi.

Haberin Devamı

Saatte 314 km
“Her silah bir de onu kullanacak usta ister” sloganıyla tüm dünyada kendi tutkunlarını yaratan Lamborghini otomobil dünyasında ayrıcalıklı bir yere sahip. Lamborghini, 1963 yılında tam bir araba tutkunu olan Ferruccio Lamborghini tarafından İtalya'da üretilmeye başlandı. Ferruccio Lamborghini, o dönemde bir taraktör üreticisiydi ve -bugün Lamborghini'nin rakibi olan- bir araca sahipti. Ferruccio Lamborghini, bu araçta belli eksiklikler olduğunu fark etti ancak aracın üreticisinin Lamborghini'yi basit bir traktör üreticisi olarak görmesiyle araçta herhangi bir iyileştirmeye gitmedi. Ferruccio Lamborghini, bunun üzerine aynı kulvarda, diğer aracı eleştirdiği her konuda ondan daha iyi performans gösteren, bugünün Lamborghini'sini üretmeye başladı. Lamborghini bugün, sahip olduğu özelliklerle en yakın rakibini sollamış durumda. Magnum'un hediye edeceği Gallardo Spyder modeli 520 hp'lik motoru, yol bilgisayarı, ısıtmalı koltukları ve benzersiz tasarımıyla Lamborghini’nin en iddialı modellerinden biri. 4.2 saniyede 100 km hıza ulaşan metalik siyah renkli otomobil saatte 314 km hıza ulaşıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!