Clooney'in şakası Julia'yı korkuttu

Güncelleme Tarihi:

Clooneyin şakası Juliayı korkuttu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 24, 2006 11:25

Ünlü yıldız Julia Roberts, Broadway'de de gönülleri fethetti. Roberts'ın rol aldığı “Three Days of Rain” adlı oyunun 18 Haziran'a kadar olan tüm biletleri satıldı. Bunun mutluluğunu yaşayan Roberts, muzip akadaşı George Clooney'in şakasıyla da soğuk terler döktü.

Haberin Devamı

BBC'nin internet sitesindeki habere göre, ikiz bebeklerinin doğumundan sonra sanat çalışmalarından uzak kalan Roberts, Richard Greenberg'in eserinden sahneye aktarılan yapıtla adeta yeniden doğdu.

Büyük ilgiyle izlenen yapıtın biletlerinin 250 dolara kadar çıktığı, temsilin 18 Haziran'a kadar olan tüm biletlerinin satıldığı ve eserin kapalı gişe oynadığı kaydedildi.

Eserin her temsilinden sonra tiyatronun kapısı Roberts'ın hayranlarıyla dolarken, ünlü yıldızın kulisten ayrılmasına kadar kalabalığın dağılmadığı belirtildi.

19 Nisan'da ilk kez seyirci karşısına çıkan Julia Roberts, “Oceans 11” ve “Oceans 12” filmlerindeki rol arkadaşı George Clooney'nin şakasının kurbanı oldu.

National Enquirer'ın haberine göre, “Three Days of Rain” adlı oyunun prodüksiyon asistanlarından biriyle anlaşan Clooney, onun aracılığıyla 12 sayfadan oluşan metin değişikliğini oyundan kısa bir süre önce Roberts'a gönderdi.

Haberin Devamı

Bu metnin yönetmenden geldiğini zanneden güzel yıldız, “Bir düzine sayfayı 1 saat içinde yeniden nasıl ezberlerim?” diyerek yönetmenin kapısını çaldı. Ancak onun da meşgul olduğunu öğrenen Julia Roberts, öfkeyle soyunma odasına döndü.

Bir süre sonra kapısı çalınan Roberts karşısında yüzünde muzip bir ifadeyle “Rolünü henüz ezberleyemedin mi?” diye soran George Clooney'i buldu.

Bir aşk üçgeni üzerine gelişen ve yönetmenliğini Joe Mantello'nun üstlendiği oyunda Julia Roberts'a Bradley Cooper ve Paul Rood eşlik ediyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!