Clooney'in Batman kostümü satılıyor

Güncelleme Tarihi:

Clooneyin Batman kostümü satılıyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 22, 2006 00:00

“İyi Geceler, İyi Şanslar” ve ”Syriana” adlı iki filmle hem oyuncu, hem de yönetmen olarak Oscar'a aday gösterilen ünlü aktör George Clooney'in 1997 yılında rol aldığı ”Batman” filmindeki kostümü, açık artırmaya çıkıyor. İnternetteki “imdb” sitesinin haberine göre, “Batman ve Robin” adlı filmde “yarasa adam” karakterini canlandıran Clooney'in bu kostümünün de yer aldığı “Batman” aksesuarları müzayedede satılacak.

Haberin Devamı

“Profiles in History” adlı müzayede evinin Mart ayı sonunda yapacağı açık artırmada, Clooney'in kostümünün yanı sıra, filmdeki  meşhur pelerin, eldiven, kemer ve Batman'in meşhur maskesi de satışa sunulacak.

Müzayede evinden Joe Madelena, kostümün fiyatının 100 bin dolara kadar çıkmasını beklediklerini söyledi. Koleksiyondaki “en nadide parçanın” bu kostüm olacağını ifade eden Madelena, “Bu kostüm için büyük ümitlerim var. Çünkü Clooney halkın gönlünde taht kurmuş, hep sevdiğimiz bir kötü çocuk” dedi.  

Çizgi romandan beyazperdeye uyarlanan Batman'i ilk olarak 1966 yılında Burgess Meredith canlandırdı. Daha sonra, 1989'da “Batman” ve 1992 yapımı “Batman Returns” filmlerinde Michael Keaton, 1993'teki “Batman: Mask of the Phantasm” adlı filmde Kevin Conroy, 1995'teki “Batman Forever” isimli yapımda Val Kilmer ve son olarak da 1997'de çekilen “Batman and Robin”de de George Clooney, “yarasa adam” rolünde kamera karşısına geçmişti.

Haberin Devamı

Beyazperdenin son Batman'i Christian Bale ise 2005 yapımı “Batman Başlıyor-Batman Begins” adlı yapımda izleyiciyle buluşmuştu.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!