Clinton üçlü ilişki istemiş

Güncelleme Tarihi:

Clinton üçlü ilişki istemiş
Oluşturulma Tarihi: Eylül 21, 2012 00:00

ABD tarihinin en büyük skandallarından birinin kahramanı olan Monica Lewinsky (39) yeniden sahneye çıktı. 15 yıl önce Beyaz Saray’da staj yaparken ABD eski Başkanı Bill Clinton ile yaşadığı ilişki ile dünya gündemine oturan Lewinsky o günlerde neler yaşadığını yeni bir kitapta anlatacak.

Haberin Devamı

National Enquirer’ın haberine göre arkadaşları, Lewinsky’nin kitabı Clinton’dan intikam almak için değil, “sadece para kazanmak amacıyla” yazdığını söylediler. Bir arkadaşı “Tüm istediği 13 kilo verip şehir dışında bir ev sahibi olabilmek” dedi. Lewinsky’nin skandalın ayrıntıları anlatması için 12 milyon dolarlık teklif aldığı ileri sürülmüştü. 

İlgi çekmeyecek endişesi

Lewinsky skandalın sıcağında hayatını ve Clinton ile ilişkisini Andrew Morton’a anlatmış, “Monica’nın Hikayesi” adlı kitaptan 1.5 milyon dolar kazanmıştı. Lewinsky bu kez Clinton’a yazdığı kimisini hiç göndermediği aşk mektuplarına yer verecek. Ancak kitabın belki de en çok ses getirecek bölümleri Clinton’ın “soğuk balık” lakabını taktığı Hillary Clinton ile “olmayan seks hayatları” hakkında yaptığı espriler ve cinsel fantezilerini anlattığı bölümler olacak. Çünkü Monica kitabında Bill Clinton’ın üçlü ilişki fantezisi kurduğunu, bazen orji yapmaktan bahsettiğini ve her türlü seks oyuncağını alıp yatağa girmek istediğini anlatıyor.

Haberin Devamı

Clinton üçlü ilişki istemiş

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!