Claudia, gelinlikle fotoğraf çektirmedi

Güncelleme Tarihi:

Claudia, gelinlikle fotoğraf çektirmedi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 28, 2002 01:18

Dünyanın en ünlü top modellerinden Claudia Schiffer'ın geçen cumartesi İngiliz prodüktör Matthew Vaughn ile yaşamını birleştirdiği törenin halktan ve basından uzak tutulmasına tepki yağıyor.

Aylardır heyecanla beklenen Schiffer-Vaughn düğünü, İngiltere'nin güneyindeki Shimpling'deki St.George's Kilisesi'nde yapıldı. Yaklaşık 300 davetli arasında top modelin gelinliğine imza atan ünlü modacı Valentino, ünlü raket Boris Becker, şarkıcı Sting'in eşi Trudie Styler de vardı. Ancak ne gazeteciler, ne de halk, 31 yaşındaki geline yaklaştırıldı. Çünkü Hello Dergisi 655 bin dolara düğünü izleme hakkını elde etmişti. Sızan bilgilere göre Valentino, Schiffer için fildişi renginde ipek, çok özel dantelli, 4 metre uzunluğunda, kuyruklu bir gelinlik tasarlamıştı.

Düğün nedeniyle kilitlenen trafik yöre halkını öfkelendirdi. Merakla gelini bekleyen ve kilise çevresinde toplanan yaklaşık 100 Schiffer hayranı ise hayal kırıklığına uğradı. Müthiş bir güvenlik kuşatmasının gözlendiği tören sırasında görevliler, şamsiye ve battaniyelerle barikat oluşturup fotoğrafçıların gelini görüntülemesini önlediler. Siyah camlı otomobille kiliseye gelen Schiffer arka kapıdan girerek gazetecileri ve hayranlarını atlattı.

Törenden sonraki program ise futbol maçıydı. İngiliz takımının kaptanı, damat Vaughn, eski tenis şampiyonu Boris Becker kaptanlığındaki Alman takımını 6-2 yendi. Dostluk maçı, çiftin Lawshall'deki malikanesinin yeşil sahasında oynandı. Schiffer'ın da maçı seyrettiği haber verilirken, İngiliz takımının formasında ‘‘Vaughn’’, Alman takımının formasında ‘‘Schiffer’’ yazıyordu. İngiltere'nin Almanya'yı 4-2 yendiği 1966 Dünya Kupası finalini çağrıştıran düğün sonrası maçın hayli ciddi bir karşılaşma olduğu belirtildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!