Çıplakların arasında yüzmedim

Güncelleme Tarihi:

Çıplakların arasında yüzmedim
Oluşturulma Tarihi: Ekim 11, 2006 12:07

Cüppeli Hoca, fotoğraflara rağmen plajda bikinili kadınların arasında yüzmediğini öne sürmeye devam ediyor.

 Cüppesiz hocanın 5 yıldızlı tatil fotoğrafları

Haberin Devamı

Ahmet Mahmut Ünlü, Hürriyet Gazetesi'nde yer alan fotoğraflarla ilgili Vakit Gazetesi'ne konuştu. Fotoğrafların gerçek olduğunu kabul eden Ünlü, Malta'ya 2004 yılı Kurban Bayramı'nda gittiklerini ancak denize girmediğini iddia etti.

Hayatının hiçbir döneminde insanların bulunduğu yerde denize ve havuza girmediğini söyleyen Ünlü'yü Hürriyet'in ele geçirdiği görüntüler yalanlıyor. Çünkü bu görüntüler, 'Şort giyip avret yerleri göründüğü için sadece erkeklerin girdiği kamuya açık havuzlara bile girmediğini'  söyleyen Ünlü'nün gerçeği çarpıttığını ortaya koyuyor. Cüppeli Hoca, fotoğrafta bikinili kadınların arasında yüzüyor.

Buna rağmen "O görüntülerde hem dünyalık hem de ahiret açısından hiçbir sakınca" olmadığını öne süren Ahmet Mahmut Ünlü, fotoğrafları Hürriyet'e veren kişi ile  tatile gittiklerini söyleyerek sözlerini şöyle sürdürdü: "Orada Allah'ın emirlerine muhalif hiçbir şey yapmadım. Alnım açık. Ailece tatile gitmiştik. Masrafları da ... karşıladı. Üç gün kaldık ve plajda kesinlikle denize girmedim. Sohbetlerimde yüzmenin sünnet olduğunu her zaman söyledim Ancak haramın olmadığı yerde denize girilebilir."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!