Çıplak Düşes krizi

Güncelleme Tarihi:

Çıplak Düşes krizi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 16, 2012 13:42

Prens William’ın eşinin henüz yayımlanmayan çıplak fotoğrafları, yarın, İtalya eski başbakanı Silvio Berlusconi’nin sahibi olduğu Chi dergisinin özel ekinde yer alacak.

Haberin Devamı

Cambridge Düşesi Kate Middleton’ın, yeni çıplak resimlerinin bulunduğu Chi dergisi özel sayısının piyasa çıkmasını engellemek için İngiliz Kraliyet Ailesi’nin İtalyan “Mondadori” yayınevinin sahibi olan Silvio Berlusconi’ye yaptığı başvuru geri çevrildi.

Fransız Closer dergisinden sonra Prens William’ın eşinin çıplak fotoğraflarını yarın yayınlayacak olan Chi dergisi 1 milyon adet basıldı. Bir kruvaziyer gezisine çıkan Berlusconi, İngiliz Kraliyeti’ne “Sorry” (Üzgünüm) diye yanıt verdi.

Berlusconi’nin İngilizlere yaptığı tek iyilik, Kate’in çırılçıplak fotoğraflarının basılmaması için dergiye direktif vermek oldu. Üstsüz fotoğraflar ise basıldı.

Haberin Devamı

İNTİKAMINI ALDI
İtalyan medyası “Bu yıllarca Silvio ile uğraşan İngiliz medyasından bir intikam almadır” yorumunu yaptı.

İngiliz tabloid gazetelerinin yanısıra Financial Times da Berlusconi’ye, görevi bırakmadan önce, “Avrupa’nın selameti için Tanrı adına defol git” ve “Silvio palyaçosu istifa etmeli” gibi manşetlerle seslenmişti.

İRLANDA GAZETESİ KAPANIYOR
Fransız Closer dergisinin ardından Düşes’in üstsüz fotoğraflarını sayfalarına taşıyan İrlanda gazetesi The Irish Daily Star, sahibini çileden çıkardı.

Richmand Desmond, bir bölümü kendisine ait The Irish Daily Star’ı kapatacağını duyurdu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!