Cinsel fanteziler deşifre edildi

Güncelleme Tarihi:

Cinsel fanteziler deşifre edildi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 11, 2012 00:00

İspanya’da Granada Üniversitesi tarafından seks üzerine yapılan bir araştırma kadın ve erkeklerin çoğunlukla neleri hayal ettiğini ortaya çıkardı.

Haberin Devamı

Araştırmada görev alanlar tarafından yayımlanan araştırmanın sonuçlarına göre, kadınlar hoş fantezileri ayda birkaç hayal ederken erkekler daha fazla sıklıkla ve özellikle rastgele cinsel ilişkide bulunmak, grup seks, eş değiştirme ve toplu ilişkinin bir parçası olmak gibi konuları düşlüyor.


Araştırma sonuçları yaşları 18 ve 73 arasında değişen ve son altı ay içerisinde en az bir kere heteroseksüel ilişki yaşamış 2 bin 250 İspanyol’un verdiği cevaplar üzerine dayanıyor. Ve araştırmaya katılanların neredeyse tamamı hoş bir cinsel deneyimi hayal ettiklerini söylerken, yüzde 80’lik bir kısım hoş olmayan fantezileri de hayal ettiklerini söyledi.

 

ZORLA CİNSEL İLİŞKİYE GİRME FANTEZİSİ

 

Haberin Devamı


Hoş olmayan fantezileri düşleyen kadınlar genelde birisinin kendisini cinsel ilişkiye zorladığını hayal ederken, kadınların çoğu hayatları boyunca bunun üzerine en az bir kez fantezi kurduğunu söyledi.


Erkekler için kurulan en hoş olmayan fanteziyse homoseksüel birleşme oldu.  Granada Üniversitesi tarafından yapılan araştırma bunun ne sıklıkta gerçekleştiği hakkında bir bilgi vermese de daha önceki araştırmalar erkeklerin seksi her yedi saniyede bir düşündüğünü ortaya çıkarmıştı.


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!