Çin'de bir aile dramı

Güncelleme Tarihi:

Çinde bir aile dramı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 21, 2012 12:33

Çin'in güneyinde yaşayan Sheng Fi'yi ailesi kurtarmaya çalışıyor. Çünkü Sheng, 30 metre yüksekliğindeki binanın çatısından kendisini atmak üzere. Ama gerçeği bilseler, belki de onun için bu kadar çaba sarf etmezlerdi.

Haberin Devamı

Çatıdaki kadının intihar etmek istemesinin nedeni, erkek kardeşinin karısıyla kavga ettikten sonra intikam almak için, dört yaşındaki yeğenini çatıdan atmış olması.

Yeğeninin ölümüne neden olduktan sonra çaresizliğe kapılan kadın, onun ardından kendisi de atlamaya çalışıyor. 

ÇATIDA İNANILMAZ MÜCADELE / FOTO GALERİ

Bu gerçekten habersiz olan kurtarma ekipleri ve aile üyeleri orta yaştaki kadını, ölümcül atlayışını yapmadan önce ikna etmek için elinden geleni yapıyor.

Önce kızını çatıya gönderiyorlar, sonra hep birlikte çatıya çıkıp, Sheng'in bacaklarına yapışıp onu geri çekmeye çabalıyorlar.

Sonunda, onu çatıdan atlamaktan kurtarıyor fakat ölümden kurtarabilmış değiller çünkü Çin yasalarına göre, birini öldürmenin cezası ölüm. Polis yetkililerinin bildirdiğine göre, Sheng'in cezası kurşuna dizilerek infaz edilecek.

Haberin Devamı

Dünya Sağlık Örgütü verilerine göre Çin dünyada intihar oranının en yüksek olduğu ülke. Her 100 bin kişiden 22'si intihar ediyor. Bu oran her ne kadar Kazakistan, Litvanya ve Güney Kore'den düşük olsa da rakamsal olarak Çin nüfusunun fazlalığı sebebiyle en fazla intihar vakası burada.

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!