Cinayetin bahanesi 13 Lira!

Güncelleme Tarihi:

Cinayetin bahanesi 13 Lira
Oluşturulma Tarihi: Nisan 06, 2016 21:44

Bir suç makinesi keyfince cinayet işledi. Beyoğlu’nda “13 lira otopark parası mı olur” deyip otopark görevlisini öldüren şüpheli kaçtı. İki arkadaşı gözaltında.

Haberin Devamı

Turgay K. (25) ve arkadaşları Yaşar Hakan Ö. (29) ile Lütfi K. (25) önceki akşam Beyoğlu’na gelerek otomobillerini Meşrutiyet Caddesi üzerindeki İSPARK otoparkına park etti. 3 arkadaş eğlendikten sonra saat 02.10 sıralarında araçlarına bindi.

Otoparktan çıkarlarken, görevli Necmettin Yanık (45) otomobile yaklaşarak 13 lira otopark ücreti olduğunu söyledi. Arka koltukta oturan Turgay K. iddiaya göre “O ne lan 13 lira otopark parası mı olur” diyerek tabancasını çıkarıp ateş etti. Otopark görevlisi Yanık boynundan yaralandı. Şüpheliler kaçtı. Pera Oteli’nin önünde Turgay K. araçtan inerek taksiye bindi ve kayıplara karıştı. Polis, Yaşar Hakan Ö. ve Lütfi K.’yi gözaltına aldı. 

Cinayetin bahanesi 13 Lira

Haberin Devamı

Turgay K. otomobilin camını bile açmadan ateş etti.

SUÇ MAKİNELERİ

Necmettin Yanık hastanede hayatını kaybetti. Cinayet şüphelisi Turgay K.’nin yaralamadan, Yaşar Hakan Ö.’nün hırsızlık, ateşli silahlar kanununa muhalefet, yankesicilik ve oto hırsızlığından, Lütfi K.’nin ise ateşli silahlar kanununa muhalefet, uyuşturucu ve yaralamadan emniyette kayıtları bulunduğu bildirildi.  

‘NEDEN YAPTI BİZ DE ANLAMADIK’

 2 KİŞİNİN emniyette , “Arkada oturan Turgay K. ’13 lira otopark ücreti mi olur lan’ dedi ve ateş etti. Neden böyle yaptığını anlamadık” dedikleri öne sürüldü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!