Cinayet ve gasp şüphelisi tutuklandı

Güncelleme Tarihi:

Cinayet ve gasp şüphelisi tutuklandı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 2015 15:19

İstanbul'da bir kişiyi öldürdüğü, bir kişiyi yaraladığı, bazı iş yerlerinden de para gasbettiği iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.

Haberin Devamı

İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, 30 Mart 2014'de Pendik'te S.B'nin silahla vurarak öldürülmesi, 25 Temmuz 2014'de ise Mimar Kemalettin Mahallesi'nde İ.Ö'nün silahla yaralandıktan sonra çantasındaki para ile ruhsatlı tabanca ve cep telefonunun çalınması olaylarıyla ilgili çalışma başlattı. Söz konusu bölgelerdeki güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen ekipler, iki olayı da A.Y'nin (33) gerçekleştirdiğini tespit etti.

Şüphelinin yakalanması için çalışmalarını sürdüren ekipler, şüphelinin 28 Ekim ve 24 Kasım'da Fatih'teki iki ofiste yaptığı silahlı soygunlarda, 440 bin dolar para ile kamera kayıt cihazlarını ve bir oyun konsolunu gasbettiğini belirledi. Asayiş Şubesi ekiplerinin düzenlediği operasyonda A.Y, Pendik'te saklandığı evde gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen A.Y, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!