Çiller'e 'radyoların anası' ünvanı

Güncelleme Tarihi:

Çillere radyoların anası ünvanı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 21, 2000 00:00

Dünya Radyo Genel Müdürü Yusuf Kulaksız, DYP lideri Tansu Çiller'e, ''radyoların yaşamasına olan katkısından'' dolayı bir teşekkür plaketi verdi. Kulaksız, Çiller'i 'radyoların anası' seçtiklerini de kaydetti.

Kulaksız, Türkiye'de çok geniş bir radyo ailesi olduğunu, bini aşkın radyo ve burada çalışan yaklaşık 15 bin radyocu bulunduğunu belirtti. Kulaksız, ''bu çok büyük ailenin, doğmalarını, yaşamlarını sürdürmelerini, Çiller'in 'Radyomu istiyorum' sloganına borçlu olduğunu'' kaydetti.

Çiller'i, arkadaşlarının ortak teklifiyle, ''radyoların anası'' seçtiklerini, bütün radyo ailesinin de kabul etmesi halinde, radyoların yaşamasına olan katkısından dolayı Çiller'i ''radyoların anası'' ilan edeceklerini belirtti.

DYP Genel Başkanı Çiller de demokrasilerde, özellikle özel radyoların son derece önemli bir yeri olduğunu vurgulayarak, konuşan Türkiye'ye gitmenin yolunun bu olduğunu ifade etti.

Çiller, kendisine, birçok ''analık'' plaketi verildiğini, ancak bu plaketin kendisini çok gururlandırdığını söyledi.

Kulaksız, daha sonra Çiller'e teşekkür plaketini sundu ve bir ''nostaljik radyo'' armağan etti. Çiller de kısa süre, Dünya Radyo'da yayınlanan bir parçayı dinledi.



Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!