Çılgın Abbas

Güncelleme Tarihi:

Çılgın Abbas
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 28, 1998 00:00

Haberin Devamı

Damattan bahşiş alabilmek için, kendisini çiçeklerle süslü gelin arabasının önüne atan Azerbaycanlı, az kalsın ölüyordu.

Kurtuluş'ta Azeri asıllı Vakıf Valide Abbas, önceki gece yarısı, bahşiş almak için otomobilin önüne atlayınca kendini hastanede buldu. Abbas'ı hastaneye götüren gelin ve damat mutlu günlerini acil servis önünde bitirdi. Gülsüm Alaca ile Ayhan Alaca önceki akşam, Kasımpaşa'daki bir salonda dünyaevine girdi.

Caddeye ok gibi fırladı

Törende doyasıya eğlenen genç çift, saat 01.00 sıralarında düğün salonundan ayrıldı. Direksiyonun başına geçen damat Ayhan Alaca, Kurtuluş'taki yeni yuvalarına gitmek üzere düğün alayının önüne geçti. Konvoy, Gediz Sokak'a geldiği sırada kaldırımdan ok gibi fırlayan Vakıf Valide Abbas, bahşiş almak için kendini, çiçek ve kurdelelerle süslü otomobilin önünde attı.

Kendini yerde buldu

Aldığı aşırı alkolün etkisiyle hareketlerini kontrol edemeyen 46 yaşındaki Abbas, tampon darbesiyle kendini yerde buldu. Damat ve gelin tarafından Şişli Etfal Hastanesi'ne kaldırılan çılgın adam tedaviye alındı. Genç çift, acil servis önünde yaralının sağlık durumunu öğrenmek için endişeli beklerden Abbas'ın iyi olduğunu duyunca rahat bir nefes aldı.

Gerdek gecesi hastanede geçti

Gülsüm ve Ayhan Alaca çiftinin düğün gecesi hastanede son buldu. Gelin arabasını görünce bir anda üzerine atlayan Azeri asıllı Vakıf Valide Abbas tampon darbesiyle kendini yerde buldu. Yaralı Abbas'ı otomobillerine alıp acil servise götüren gelinle damat, durumunun iyi olduğunu öğrenince rahat bir nefes aldılar.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!