Cihaz arızalanınca hesap karıştı

Güncelleme Tarihi:

Cihaz arızalanınca hesap karıştı
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 1998 00:00

Haberin Devamı

İnternet servis sağlayıcı firmalardan Superonline'ın ekstra kullanımları ölçen Rater adlı cihaz arızalanınca, abonelerin fatura hesapları karıştı.

Okuyucularımızdan Gökçe Ünlü'de bu karışıklıktan nasibini alan Internet kullanıcılarından Ünlü'ye Supreonline'dan ilk önce fazla kullanım bedeli olarak 12 milyon liralık fatura geldi. Ancak, daha sonra bu faturaya ek olarak 6 milyon lira daha istendi. Bunun üzerine Superonline'ı arayarak, itiraz etti. Ancak bir sonuç alamadı.

Bunun üzerine Hürriyet'in Tüketici Köşesi'ne başvuran Gökçe

Ünlü'nün şikayetiyle ilgili olarak

Superonline'la görüştük. Superonline Pazarlama İletişim Uzmanı Pınar Kutal, sorunun ekstra kullanımları ölçmek için kullandıkları rater adlı cihazda meydana gelen arızadan kaynaklandığını söyledi. Arıza nedeniyle, Ünlü'nün fazla kullanımdan kaynaklanan hesabında karışıklık yaşandığını ve bunun sonucunda da ücretin daha az hesaplandığını kaydetti. Daha sonra farkın kredi kartından kesildiğini söyleyen Ünlü, ‘‘Düzeltme çalışmaları sonucunda abonemezin toplam 60 saatlik bir ekstra kullanım yapmış olduğu belirlendi. Bu da toplam 18 milyon lira’’

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!