Çiçek'in yardım kampanyasına valilikten ret

Güncelleme Tarihi:

Çiçekin yardım kampanyasına valilikten ret
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2011 13:12

"İrticayla Mücadele Eylem Planı" davasının tutuklu sanığı Kurmay Albay Dursun Çiçek hakkında asılsız iftiralarda bulunan şahıslarla ilgili bilgi ve belge sunan kişilere 100 bin TL ödülün verilebilmesi için yardım kampanyası başlatma talebi Ankara Valiliği tarafından reddedildi.

Haberin Devamı

Dursun Çiçek’in avukatı ve kızı İrem Çiçek, Ankara Valiliği’ne 100 bin TL’lik ödülün verilebilmesi yardım kampanyası başlatma talebinde bulundu. Çiçek’in talebini inceleyen valilik, Yardım Toplama Kanunu’nun "Yardım toplama amacının kamu yararı taşıması zorunluluğu" maddesini göz önüne alarak talebi reddetti.

"HAKLI MÜCADELEMİZ SONUNA KADAR DEVAM EDECEKTİR"

Avukat İrem Çiçek ise yaptığı yazılı açıklamada, "Gerek hukuki mücadelemizin gerekse haklılığımıza olan inancımız ve bize insanlarla birlikte vereceğimiz, ortak mücadelenin durmadan engellenmeye çalışıldığı çok sıkıntılı bir süre yaşıyoruz. Bağış kampanyası talebimiz, valilik engeline takılmıştır. Ancak bizim haklı mücadelemiz sonuna kadar devam edecektir. ‘www.dursuncicek.wordpress.com’ adresinde başlattığımız ‘Bir ıslak imza da benden’ adlı kampanyaya destek veren herkese şimdiden hukuksuzluğa karşı vermiş olduğu dirençten dolayı teşekkür ederiz" ifadelerine yer verildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!