CHP'li Sav: AKP'nin sonu karakol

Güncelleme Tarihi:

CHPli Sav: AKPnin sonu karakol
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 06, 2007 16:02

CHP Genel Sekreteri, Ankara Milletvekili Önder Sav, milletvekili olarak dokunulmazlık zırhının arkasına saklananların 23 Temmuz sabahı hesap vereceğini söyledi, “Onların sonları karakoldur” dedi.

Haberin Devamı

Balçova Belediyesi tarafından yaptırılan kapalı pazar yeri açılış törende konuşan Sav, Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ın hakkında açılması gereken bir çok dava olmasına karşın dokunulmazlık nedeniyle yargılanamadığını söyledi. Sav, “Görevi ihmal, zimmet, cürüm işlemek için teşekkül oluşturmak, sahtecilik suçlarıyla yargılanması gereken insan şu anda ülkede başbakandır. Ama gün gelecek devran dönecek. CHP iktidara gelince dokunulmazlık zırhı delinecek” dedi.

CHP Genel Sekreter Yardımcısı Oğuz Oyan, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, millekvekili adayları, ilçe belediye başkanları, parti meclisi üyeleri ve Balçovalıların katıldığı törende, AKP'nin ‘ana’lara hesap vereceğini dile getiren Sav, “Onların sonları karakoldur. Bu karakola giden yolun taşlarını da sizler döşeyeceksiniz. 23 Temmuz sabahı AKP'yi iktidardan indireceğiz. Seçimlerde CHP sandığa sığmayacaktır” dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!