CHP'li Özdemir, burnuna estetik yaptırdı

Güncelleme Tarihi:

CHPli Özdemir, burnuna estetik yaptırdı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 25, 2008 18:48

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Sivas Milletvekili Malik Ejder Özdemir, burnundan estetik ameliyat oldu.

Haberin Devamı

Sivas İl binasındaki toplantıya Sivas Milletvekili Malik Ejder Özdemir ve Bartın Milletvekili Rıza Yalçınkaya katıldı. Hükümetin ekonomik kriz ve terör olayları karşısında gösterdiği tutumun eleştirildiği toplantıda önümüzdeki yerel seçimlerin de büyük önem taşıdığına dikkat çekildi. CHP Bartın Milletvekili Rıza Yalçınkaya yerel seçimlerin büyük önem taşıdığını belirterek, “Bu seçimler 6 yıldır ülkemizi yöneten AKP iktidarı için uyarıcı nitelikte seçim olacak. Türkiye'de yaşayan herkesin hükümet ile ilgili memnuniyet veya menuniyetsizliğini ortaya koyacak uyarı niteliğinde seçim olacak” dedi.

CHP Sivas Milletvekili Malik Ejder Özdemir ise hükümetin kriz ve terör olayları karşısında gösterdiği tutumu eleştirerek, “Cumhuriyetimiz en krılgan döneminden geçiyor. Sorunlar büyüyor. Gündemde çok önemli iki konu var; ekonomik kriz ve terör. Her ne kadar başbakan bu krizin bizi teğet geçeceğini söylese de ülkemiz de bu krizden büyük oranda etkilenecektir” dedi. Hükümetin terör ve küresel krizin ciddiyetini hala anlayamadığını öne süren Özdemir, “Terör konusunda AKP, terör örgütünün sırtını sıvazlar gibi davranıyor. Bugün AKP ve DTP adeta bir konuda işbirliği yapmış vaziyette. AKP laik demokratik ülkenin laiklik ilkesini yok etmek için çalışıyor, DTP de bu devletin ulus devlet, üniter devlet yapısını yok etmek için gayret gösteriyor. AKP ve DTP'nin bu konuda birbirenden farkı yok” dedi.

Haberin Devamı


Toplantı sırasında Sivas Milletvekili Malik Ejder Özdemir'in değişen burun yapısı dikkat çekti. Toplantıda partililere burnuyla ilgili bilgi veren Özdemir, sağlık sorunları nedeni ile 3 kez burun ameliyatı geçirdiğini söyledi. Özdemir'in daha önce Karadenizlileri andıran kavisli burnunun, estekik ameliyatlarda en çok tercih edilen kalkık burun şekline dönüştüğü göze çarptı. Partililer de yeni burun yapısının çok yakıştığı görüşünde birleşti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!