CHP'li Kesici: CHP benim yeni siyasi ailem

Güncelleme Tarihi:

CHPli Kesici: CHP benim yeni siyasi ailem
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 27, 2007 16:08

CHP İstanbul milletvekili İlhan Kesici "CHP benim yeni siyasi ailem" dedi.

Haberin Devamı

TBMM'ye kaydını yaptırmak için gelen CHP İstanbul Milletvekili İlhan Kesici, 8 yıl aradan sonra yeniden Meclis’te olmanın mutluluğunu yaşadığını kaydetti.

Soruları yanıtlayan Kesici, seçim sonuçlarının kendisini şaşırttığını ve AKP’nin beklediğinin üzerinde bir oy oranı aldığını belirterek, “Ortaya çıkan tablo halkın iradesini yansıtmıştır. Gerekçeler farklı olabilir. Seçmenini de AKP’yi de tebrik ederim. CHP’yi daha yüksek beklerdik. İstediğimiz gibi olmadı. Ama oylarını yükseltti” değerlendirmesinde bulundu.

“ELENSE MİNDERDE KALDI”

Sivas'dan milletvekili seçilen olimpiyat ve dünya güreş şampiyonu AKP'li Hamza Yerlikaya da kayıt işlemlerini yaptırdı. Kayıt sırasında “Sporcu rakiplerinizin size dokunmasına izin verecek misiniz, ama sizin artık dokunulmazlığınız var” sözlerini, “Güzel bir espiriydi” diye karşılık verdi. “Meclis’e spor ahlakını yansıtmaya geldiğini belirterek, “Artık elense yapmak minderde kaldı. Kavga etmeğe, huzur bozmaya değil, spor ahlakını yansıtmaya geldik. Artık konuşarak uzlaşarak anlaşacağız” dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!